BonBon-Land

Når I lejer sommerhus hos dansommer på Fyn, Sjælland, Lolland, Falster eller Møn, kan I få 25 % rabat pr. person på den aktuelle dagspris, når I køber billetter til BonBon-Land, der ligger ved Næstved.

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabat til BonBon Land: 

24 timer efter bestilling af et sommerhus på Fyn, Sjælland, Lolland, Falster eller Møn vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe i BonBon Land. Rabatten fratrækkes direkte ved indgangen til BonBon Land. 

Giv dine børn årets sjoveste dag

Lige uden for Næstved ligger Danmarks sjoveste og skøreste park, som alle børn elsker. Her ligger BonBon-Land. Når du træder ind i parken, bliver du mødt af det skøre univers i masser af sjove farver – og børnene elsker det. Der er netop forlystelser med sjove navne til børn i alle aldre.

Alle forlystelser er gratis

I BonBon-Land er alle kørende forlystelser (inkl. vores VR-nyhed) gratis, når du har betalt i entreen. Børn under 90 cm er som altid gratis. På et af de mange store grønne arealer, kan I slå jer ned og holde en pause på vores cirka 500 bord-bænke sæt, eller I kan besøge vores spisesteder eller måske Isslottet. Næsten alle børn trænger til is på en dejlig dag.

Vi ses til masser af sjove timer i BonBon-Land.

Husk at udskrive rabatkuponen, når du har bestilt dit sommerhus, så du kan få de 25 % rabat pr. person på den aktuelle dagspris, i forhold til normalprisen, i BonBon-Lands entré.