Når I lejer sommerhus hos dansommer på Fyn, Sjælland, Lolland, Falster eller Møn, kan I få 25 % rabat pr. person på den aktuelle dagspris, når I køber billetter til BonBon-Land, der ligger ved Næstved.

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabat til BonBon Land: 

24 timer efter bestilling af et sommerhus på Fyn, Sjælland, Lolland, Falster eller Møn, vil du få adgang til et link til billetkøb hos BonBon-Land samt en rabatkode. Klik på linket og benyt den oplyste rabatkode ved dit køb. 

Der gives 25 % rabat på den aktuelle dagspris på op til 5 billetter pr. bestilling.

Inden jeres besøge i BonBon-Land vil vi opfordre jer til, at orientere jer om diverse retningslinjer i parken. 

BonBon-Land

Få den sjoveste dag i BonBon-Land

Besøg parken alle børn elsker. Lige uden for Næstved ligger nemlig Danmarks sjoveste og skøreste park, som alle børn elsker. I den store grønne forlystelsespark er der masser af forlystelser med sjove navne. I kan sagtens planlægge en heldagsudflugt til parken, for her er så meget sjov for alle. 

Til de mindre børn kan man i sommerperioden opleve det helt nye børneshow med de kendte maskotter på Børnescenen. I parken kan du som altid også prøve Henry Hundeprut-rutsjebanen, Den Skøre Skildpadde, Vildsvinet, Vandrotten, Svend Svingarm og de andre populære forlystelser. Der er masser af oplevelser i vente til børn i alle aldre.

Når først entréen er betalt, er alle forlystelserne gratis. Børn under 90 cm er som altid gratis. Vi ses til masser af sjove timer og helt nye oplevelser i BonBon-Land.”

| Administrator
(Først publiceret )