search

Feriebolig i Bayern

At leje et sommerhus i Bayern er som at føle sig hjemme. Her kan I opleve og nyde følelsen af ro og afslapning, og I kan give jer hen til Bayerns hjertelige mad, som I kan medbringe hjem til jeres sommerhus. I vil også kunne opleve bjerge, enge, floder og søer fra Bayern. Området er oplagt for børnefamilier, da Bayern tilbyder en dejlig familiær atmosfære, og børnene kan benytte sig af Bayerns vandland. Alt dette skønne fra jeres sommerhus.

Arrangementer i sommerhuse

Overalt er der sommerhuse i Tyskland, og der er mange smukke arrangementer at opdage. Oplev for eksempel majstang, kvæg der bliver drevet og karnevaller, som fejres af alle landsbyboerne. Så nyd de forskellige arrangementer fra jeres sommerhus i Bayern.

Kulturelle oplevelser omkring jeres sommerhus

Af kulturelle ting i Bayern kan nævnes byen Allgäu. Her ses det verdensberømte Neuschwanstein Slot, som er et besøg værd. En unik natur venter jer også, og gæstfriheden af dine naboer er med til at fuldende ferien helt. Så lad jer blive fortryllet af et enestående landskab, og nyd jeres ferie i Bayern.

Sommerhuse i vinterferien

Også i vinterferien kan I få en uforglemmelig ferie i de bayerske sommerhuse i Bayern. Fra jeres sommerhus kan I nyde vidunderlige dage og mindeværdige øjeblikke. Her kan I også gå på opdagelsesrejse i de fortryllende bjerglandskaber i Bayern. Fra jeres sommerhus kan I opleve de snedækkede bjergsider og besøge landsbyerne, som føles som Wonderland. Nyd hyggen og se frem til den næste dag. Opdag Bayern, opdag vore sommerhuse!

Har I været i sommerhus i Bayern før? Bayern er et fremragende område, med alle dets bjerge, enge, floder, søder og nationalparker. Der er en skøn stemning i Bayern, hvor især børnefamilier kan få glade af de mange vandlande.