search

Feriebolig i Schwarzwald

Er ferie i overfyldte turistområder ikke lige dig? Så kan et sommerhus i Schwarzwald, i det solrige sydvestlige Tyskland, byde på stille og fredlig ferieophold.
Ferie i et sommerhus i Schwarzwald er luksus på en anden måde, her er de tikke dem materielle luksus det handler om, men derimod den luksus det er, at kunne geare ned fra hverdagen og komme helt ned hvor man kan mærke og nyde sig selv i nuet og den smukke natur der er her.
Netop i højsæsonen lokker ferien i sommerhus i Schwarzwald, men frisk luft, tætte skove og et utal af vandrestier, der er rige på oplevelser. Her får man endelig mulighed for at fordybe sig i de klassiske og kendte Schwarzwald ting, som kukuks-ure, Schwarzwald huse og naturligvis Schwarzwald skinken og kagen. Også deres vine og snapse kan vi anbefale at prøve. Udforsk land og lokalbefolkning, naturparker og Titisee (Titisøen). Besøg også nogle af byerne som f.eks. Feldberg eller den populære kurby Baden-Baden.
Om du vil på vandre eller cykelture, more dig i friluftsbadene eller om vinteren i det snerige landskab, så er et sommerhus i Schwarzwald det perfekte valg til din ferie. Her er et utal af muligheder og aktiviteter, også for hele familien og mange steder her, med familierabat.