search

Feriebolig i Sachsen-Anhalt

Tager I på ferie i en Feriebolig i Sachsen-Anhalt , kan I glæde jer til et overflødighedshorn af eventyrlige oplevelser. I Sachsen-Anhalt  finder I alt fra Magdeburgs charmerende gader og stræder til Harzens skønne natur og idylliske byer. Selv Europas nordligste vinrute, ved floderne Saale og Unstrut, kan I opleve i dette skønne område.

For naturelskere og historieinteresserede er en feriebolig i Sachsen-Anhalt et rigtig godt valg. Her kan I besøge spændende byer som Magdeburg, Quidlinburg og Wernigerode, der emmer af kultur og historie. Vil I hellere ud under åben himmel og nyde naturen? Så byder Harzen på naturoplevelser af den helt uforglemmelige slags. Også det betagende vinområde langs Saale og Unstrut er en unik oplevelse for naturelskere, med floddale og frodige vinmarker.

I Sachsen-Anhalt er det også dejligt nemt at være gæst. Her er det let at finde rundt i forhold til interesse. Her findes nemlig forskellige interesseruter som I kan følge. Prøv f.eks. oplevelsesruten ”Himmelwege”, som er spækket med arkæologiske fund, eller hvad med "Strasse der Romantik", hvor I kommer forbi middelalderborge, gamle klostre og berømte kirker? 

Ferieboligerne i Sachsen-Anhalt er overvejende hyggeligt og enkelt indrettet med en autentisk atmosfære. Samtidig ligger området kun 5 – 6 timers kørsel fra den danske grænse, så det oplagt til en lille pause fra hverdagen. Hos dansommer kan I leje ferieboliger i Tyskland hele året og I bestemmer selv om det skal være en uge eller bare en miniferie til at få ladet batterierne op. 

5 spændende oplevelser i Sachsen-Anhalt

Fra jeres Feriebolig i Sachsen-Anhalt kan I opleve meget alsidige seværdigheder og naturfænomener:  

 • Lutherbyerne Wittenberg og Eisleben: Oplev reformationens vugge og gå i Martin Luthers fodspor.
 • Quidlinburg: Fantastisk by på UNESCOs verdensarvsliste. Toppede brosten, snoede gader og velbevarede bindingsværkshuse, gør denne charmerende by til en helt unik oplevelse.  
 • Harzer-Hexenstieg: Fortryllende vandretur der går igennem den enestående natur i Harzen. I kommer selvfølgelig også forbi Bloksbjerg.   
 • Magdeburg: Skøn by med arkitektoniske mesterværker, masser af shopping muligheder og et imponerende fæstningsværk.
 • Wernigerode Slot: Smukt og romantisk slot, der ligger på en bakketop med en formidabel udsigt. Her mærker I historiens vingesus. 

Kombiner et ophold i en feriebolig i Sachsen-Anhalt med gode events 

I kan også opleve flere forskellige events i Sachsen-Anhalt, hele året rundt. 

 • Julemarkeder: I alle de lidt større byer finder det årlige julemarked sted i december. Her er alt hvad hjertet kan begære at julepynt, gaveideer og så spreder der sig en himmelsk duft af jul mellem de små boder.
 • Montalbane: Musikfestival i juni med middelaldermusik og underholdning.
 • Harzer Bergtheater: Fra april til september kan I opleve teater og musicals på Hexentanzplatz i Thale.
 • Vin-festival: I september afholdes masser af vinfestevals, hvor de små maleriske byer i vindistriktet er pyntet op til fest og arrangerer masser af vinsmagning.

Vidste I, at;

 • At den berømte Martin Luther er født i Eisleben i Sachsen-Anhalt?     
 • At Sachsen-Anhalt har ikke mindre end 4 seværdigheder på UNESCOs Verdensarvsliste?