search

Feriebolig i Niedersachsen og Emsland

Niedersachsen ligger i det nordvestlige Tyskland og regionens hovedstad er Hannover. Regionen ligger ud til Nordsøen og har mange søer, naturreservater og naturparker. Emsland er det største område i Niedersachsen og her skrives kultur og aktivitetsmuligheder med stort, for her er der noget for alle. Emsland er dermed perfekt til familieferie i sommerhus.

Ferie i sommerhus med komfort, vand og sport

Fra dit sommerhus i Niedersachen, kan du og familien tage på skønne cykelture i naturen, langs søer og floder, og nyde friheden og den friske luft.

For at din ferie i sommerhus i det nordlige Niedersachsen og Emsland bliver førsteklasses ferie, byder regionen på muligheden for komfort- og vitalferie med wellness tilbud, hvor du kan komme til at slappe helt af. Er du dog mere til en aktiv ferie, kan du benytte nogle af de mange vandsportstilbud. Om du vil ud at sejle i motorbåd, stå på vandski, ud at ro i robåd eller bare plaske i vandkanten, så skal du nok få det sjovt her.   

Sommerhuse i Niedersachsen

Hvis du, i din ferie i sommerhus i Niedersachsen, gerne vil have en rolig og fredelig udflugtsdag, kann du tage til Landesgartenschau Papenburg, hvor du, udover dyrkelse af grønsager, også kan se skibsbyggeri. Sommerhuse i det nordlige Niedersachsen og Emsland giver dig en uforglemmelig ferie.