search

Feriebolig i Lüneburger Heide

Til en afslappende og uforglemmelig ferie er et sommerhus i Lüneburger Heide det ideelle valg. Det smukke landskab og den uforfalskede natur, får hjertet til at slå højere. I det nordøstlige Niedersachsen i Tyskland danner Lüneburger Heide en trekant mellem Hamburg, Bremen og Hannover og består af hede-, eng- og skovområder. Et absolut højdepunkt for din ferie i sommerhus i Lüneburger Heide er i august og september, hvor heden står i blomst, og farver landskabet i sarte rosa og violette farver. Den søde duft af blomsterhonning, får dig nærmest til at glemme hverdagen helt.

Ferie i sommerhus og aktiviteter

At cykle i Lüneburger Heide står i høj kurs, for her er helt op til 2.000 km cykelstier i det flade landskab, som gør det muligt for sig, at studere det pragtfulde sø og hede landskab, helt tæt på. Også vandrestier er her masser af, som indbyder dig til, at lade bilen stå, og udforske naturen til fods. Alternativt er det også muligt, at se det hele fra hesteryg. Trav hen over den bløde jord og lad dig føre igennem landskabet. 

Ferie i et sommerhus med børn

Også for de små er en ferie i sommerhus, i Lüneburger Heide, en sand oplevelse. Her er mange forlystelsesparker som f.eks. Heide-Park Soltau, Weltvogelpark eller Serengeti-Park, som gør en dagsudflugt til en uforglemmelig familieoplevelse. Der findes også vildparker og kur og wellness parker i Lüneburger Heide. 
Tag på kør selv ferie og lej et af vores mange sommerhuse i Lüneburger Heide.