search

Feriebolig i Nordrhein-Westfalen

I det alsidige område Nordrhein-Westfalen i Tyskland, venter der oplevelser for alle sanser. Området byder nemlig både på hyggelige Rhinbyer, en fantastisk nationalpark og mange spændende storbyer. Når I lader en feriebolig i Nordrhein-Westfalen danne rammen om jeres ferie, har I frihed til at planlægge dagens program nøjagtig som det passer jer, f.eks. storbyshopping den en dag og vandretur i nationalparken den næste. Ferieboligerne i Nordrhein-Westfalen findes i mange størrelser og prislejer, fra små hyggelige lejligheder, til store huse med plads til flere familier.

Fra jeres private feriebolig i Nordrhein-Westfalen kan I tage på spændende ture og opleve middelalderborge, spændende museer, kunstgallerier, shopping og et livligt natteliv. I naturpark Rheinland venter der naturoplevelser i verdensklasse med både vulkaner, floder og badesøer.

Hvorfor leje en feriebolig i Nordrhein-Westfalen? 

I skal vælge en feriebolig i Nordrhein-Westfalen, hvis I gerne vil have masser af spændende og anderledes ferieoplevelser, uden at I skal rejse alt for langt væk. Når I lejer en feriebolig i Nordrhein-Westfalen, kan I glæde jer til historiske og kulturelle oplevelser i kombination med skøn natur og livlige storbyer.

Hos dansommer kan I leje ferieboliger i Tyskland hele året og I bestemmer selv om det skal være en uge, eller bare en miniferie til at få ladet batterierne op. En feriebolig i Nordrhein-Westfalen er også perfekt til en lille pause fra hverdagen, da der kun er 3 – 4 timers kørsel fra den danske grænse.

5 skønne seværdigheder i Nordrhein-Westfalen

Der venter masser af spændende ferieoplevelser i Nordrhein-Westfalen – herunder blot et lille udpluk:     

  • Bonn: Den tidligere hovedstad i Vesttyskland emmer af urban stemning og byder på et væld af historiske og musikalske oplevelser – se bl.a. Beethovens hus og det berømte Bonn Universitet.
  • Naturpark Rheinland: I det skønne naturområde kan I vandre, bade og cykle i den mest fantastiske natur med skove, søer, floder og vulkaner.  
  • Düsseldorf: Den livlige by ligger på Rhinens bred og tilbyder et hav af urbane oplevelser med alt fra ølsmagning og designerbutikker til spændende arkitektur. Tag også en slentretur langs flodpromenaden.
  • Phantasialand: Forlystelsespark med masser af sjove rutsjebaner og karruseller for både store og små.
  • Zollverein kulgrube: I Essen kan I se dette enestående kompleks, der er beskrevet som værende den smukkeste kulmine i verden. Kulminen er på UNESCOs Verdensarvsliste.

Vidste I, at;

  • Nordrhein-Westfalen er med sine ca. 18 millioner indbyggere, den mest folkerige i Tyskland.
  • At FN`s sæde i Tyskland ligger i Nordrhein-Westfalen, nemlig i Bonn.