search

Feriebolig i Brandenburg

Kunne I tænke jer at besøge Brandenburg i Tyskland? Så kan vi hjælpe jer med at få jeres drømme opfyldt.  At leje et sommerhus i Brandenburg er et eventyr for hele familien. Fra jeres sommerhus er I lige, hvor I ønsker at være - tæt på søbredden, skoven og naturen.


Vores sommerhuse i Brandenburg lader op til, at I som familie kan komme hinanden ved. Vi har sørget for, at vores sommerhuse i Brandenburg er møbleret i en kærlig ånd, og vores sommerhuse er også individuelt tilpasset, så de passer lige til jer.


Der er også meget at udforske i Brandenburg, og fra jeres sommerhus kan I bevæge jer rundt i det smukke og kulturelle landskab. I kan vælge at nyde naturen fra jeres vandre- og cykelture, eller hvis I mere til søs, så har I mulighed for at sejle i båd eller tage på kanoudflugter. Alle disse skønne muligheder fra jeres sommerhus.


Vi kan tilbyde jer alt fra sommerhuse med plads til to eller hvad med en rummelig villa med plads til flere i en førsteklasse beliggenhed - vi har helt sikkert de rigtige sommerhuse lige til jer.  

Fra jeres sommerhus har I mulighed for at opleve Tropical Islands. Denne attraktion er især velegnet til børnefamilierne. I Tropical Islands kan I svømme i den tropiske regnskov med behagelige temperature hele året rundt. Slappe af og slentre blandt tropiske træer, spise eksotisk mad og nyde de forskellige shows. Sjov for hele familien.