search

Feriebolig i Rheinland Pfalz

Vil I gerne holde ferie i en privat feriebolig i Rheinland Pfalz området, så har I flere forskellige muligheder hvad angår jeres ferie-hjem. I udvalget af feriehuse og lejligheder, er der både boliger midt i den smukke natur. Her finder I masser af ro og mulighed for, at koble helt af i de smukke omgivelser. I finder også et godt udvalgt af, primært ferielejligheder i Rheinland Pfalz, som er beliggende i de hyggelige og historiske byer rundt i regionen.

Lej en feriebolig i Rheinland Pfalz smukke natur

Hvad er Rheinland Pfalz kendt for? 

Rheinland Pfalz er især kendt for sine mange slotte og borge, de mange vingårde og flere historiske byer. Dette kombineret med en stor naturrigdom og gode, familieorienterede seværdigheder i Rheinland Pfalz, gør at alle, uanset alder og interesser, kan få en dejlig ferie i en feriebolig i Rheinland Pfalz. 

En kør-selv ferie til Rheinland Pfalz vil tage jer gennem store dele af Tyskland. Jo tættere I kommer på jeres feriebolig i Rheinland Pfalz, vil I opleve hvorfor dette område betegnes som "Det romantiske Tyskland". Gamle borge troner over de skovklædte skråninger mens floderne snor sig smukt gennem landskabet - og feriestemningen indfinder sig for alvor.  

Forslag til seværdigheder og byer i Rheinland Pfalz 

Byen Trier, som man mener er anlagt cirka år 15 f.kr, er blandt Tyskland ældste byer. I Trier kan I opleve et væld af mindesmærker fra romertiden. Faktisk har Trier flere romerske mindesmærker end nogen anden by,  nord for Alperne. Oplev bl.a.: Amfiteater, og Porta Nigra i bymuren fra 300-tallet - seværdigheder med en nærmest ufattelig lang histiorie. 

Mens I holder ferie i en feriebolig i Rheinland Pfalz, så bør I også besøge delstatens hovedby, Mainz. Mainz er en charmerende by med floderne Rhinen og Main, som en del af byen, og mange hyggelige gader. Rundt i byen kommer I forbi mange smukke kirker, bl.a. den imponerende domkirke. I Mainz kan I også opleve en særlig "attraktion", nemlig den første trykte Bibel. Den udstilles på Gutenberg Museum. 

Eifelpark ved Gondorf er det perfekte udflugtsmål for hele familien. I denne store dyrepark lever både ulve, brune bjørne og losser, i store og naturlige anlæg. Til det flotte rovfugleshow kommer I helt tæt på de majestætiske ørne og de hurtige falke. I parkens vandland er der lagt op til sjov og leg for alle. 

Svævebanen i Koblenz er en fantastisk oplevelse - hvis ikke I lider alt for meget af højdeskræk. Svævebanen går over Rhinen og op til den eventyrlige fæstning Ehrenbreitstein. Den imponerende fæstning, som tidligere var den næststørste fæstning i hele Europa, vil betage både børn og voksne. Efter svæveturen så brug et par timer i byen Koblenz, og smut forbi Deutsches Eck, hvor I til den ene side har udsigt til Mosel og til den anden side har udsigt til Rhinen - præcis som de to have ved Grenen i Nordjylland. 

Vidste I, at:

  • Hele 42 % af Rheinland Pfalz er dækket af skov?
  • Cirka 70% af den tyske vinhøst kommer fra Rheinland Pfalz?
  • Karl Marx blev født i Trier i Rheinland Pfalz i 1818? 

Leje af feriebolig i Rheinland Pfalz 

Med de mange oplevelser og den smukke natur vil I uden tvivl få en rigtig dejlig ferie i Rheinland Pfalz. En privat feriebolig vil desuden give jer friheden til, at holde netop den ferie, der passer bedst til jer. I bestemmer nemlig selv hvad I vil lave, hvilke ture I vil tage på, hvad I gerne vil spise og hvornår. I kan tilpasse ferien, så alle får en god oplevelse. 

Får I lyst til at udforske mere af vores store naboland, som nogle gange bliver lidt overset som feriedestination, så kan I nemt finde andre ferieboliger i Tyskland. Udvalget er stort fra kystområderne i nord til det sydlige Tyskland med en nærmest sydlandsk stemning.