search

Feriebolig i Harzen

Der er mange smukke steder og bjergkæder i Harzen og omegn i Tyskland, som I kan opleve fra jeres sommerhus. Harzen har meget at tilbyde alt fra sightseeing i smukke byer til sport og fritidsaktiviteter. Her løber I aldrig tør for gode idéer. Sommerhuse er derfor en ideel base.

Nyd jeres sommer eller vinterferie i et af vore sommerhuse i Harzen og se frem til at besøge de mange seværdigheder, som for eksempel den berømte Brocken Railway.
Hvis I vælger en kør selv ferie til jeres sommerhus i Harzen, så husk cyklen, da Harzen tilbyder mange cykelruter i de højtliggende landsbyer. Desuden er der masser af vandrestier for jer, som nyder at opleve naturen til fods.

Vil I forkæles, så er vore sommehuse i kurbyen Sankt Andreasberg noget for jer. Her ligger jeres sommerhus i smukke omgivelser af blomsterenge om sommeren, og mere end 200 kilometer vandrestier fører jer gennem nationalparken Harz. Her kan I køre mountain bike, eller prøve kræfter med en udfordrende forhindringsbane i trætoppene. Ja, der er mange muligheder for en aktiv ferie fra et af vores sommerhuse.

Vælger I at leje et af vore sommerhuse i vinterperioden, er der rig mulighed for alpint skiløb og snowboarding. I kan også vælge, at bevæge jer igennem smukke vinter skovstier, som strækker sig over flere hundrede kilometer, eller slå jer hen til et af skiresorterne i Upper Harzen. Alt dette tæt fra jeres sommerhus.

Vi har sommerhuse for en hver smag i Harzen og omegn. Er I til store nye træhytter med pejse, eller skal jeres sommerhus indholde sauna og jacuzzi? Ja, så har vi det det helt rette sommerhus lige til jer. Harzen tilbyder også mange indkøbsmuligheder fra jeres sommerhus, hvor I kan kokkerere et dejligt måltid mad og nyde det fra jeres sommerhus. Ja, sommerhuse i Harzen er et oplagt valg.

dansommer sommerhusudlejning har mere end 40 års erfaring med sommerhusudlejning i Harzen og omegn. Vi kender vore sommerhuse og kan finde det helt rigtige sommerhus til jer!