search

Feriebolig i Thüringen

I et sommerhus i Thüringen, kann du få en dejlig ferie. Thüringen er en af de mindste regioner i Tyskland, og den er ikke særlig tæt befolket. Så vil du holde en stressfri ferie, så er et sommerhus i Thüringen det perfekte valg.
Sommerhus i Vandrelandet Thüringen
Thüringen bliver ofte kaldet ”das Wanderland” (vandrelandet), da den dejlige natur og de mange smukke skove indbyder til skønne vandreture. De mange middelalderlige kirker, borge, klostre og slotte får dig til at føle at du er taget tilbage i tiden. Har du interesse i seværdigheder, kan vi varmt anbefale, at du besøger by kirken St. Peter, som ligger bag ved rådhuset, og har en bemærkelsesværdig arkitektur. En anden seværdighed er slottet Christiansburg, som med sin slotkirke blev bygget i det 12. århundrede.
 

Goethe og Schiller

Holder du ferie i et sommerhus i Thüringen, må du ikke undlade at besøge byen Weimar. Byen ligger ved floden Ilm og har en helt speciel charme, for her boede engang historiske personer som Goethe og Schiller.
Du bør også besøge hovedstaden i regionen, Erfurt, som er over 1250 år gammel og har en meget velholdt og flot bymidte fra middelalderen.
For at gøre din ferie i sommerhus i Thüringen spændende, kan du besøge nogle af markederne, markedsfester og festivaller, som jævnligt bliver arrangeret. Du kan også besøge nogle af de mange udstillinger, museer, gallerier, parker og zoologiske haver, der er i regionen.
Fra dit sommerhus i Thüringen er der heller ikke langt til kurbade og kursteder, hvis du skulle få brug for det, efter en lang dag på udflugt.

Tag på kør selv ferie i sommerhus i Thüringen.