search

Feriebolig i Erzgebirge

Bjergområdet Erzgebirge ligger på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet og deler Böhmen og Sachsen. Efter at der blev fundet ædelmetaller her, fik området sit navn Erzgebirge (Malmbjerge). Med et sommerhus her, har du den perfekte base for at udforske dette område, med den smukke natur og de historiske bjergbyer, hvor moderne møder tradition. Fra dit sommerhus i Erzgebirge, er der ikke langt til diverse museer og seværdigheder som slotte og borge. Besøg f.eks. slottene Augustusburg og Lauenstein.
Lejer du sommerhus i Erzgebirge har du også mange muligheder for at komme ud at ride og skulle du aldrig have prøvet at sidde på hesteryg, er der også mange tilbud fra rideskoler i området.
Området har en stor tradition med træskærerier og håndværkskunst og meget af det trælegetøj man kan købe i dag, stammer fra dette område.
Når du, fra dit sommerhus i Erzgebirge, vil ud og se dig omkring, kan vi anbefale at besøge den gamle bydel i Chemnitz, hvor der er mange seværdigheder og også rige muligheder for shopping og cafe- og restaurant besøg.