Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-17.00, Lørdag: 09.00-13.00

menu icon Menu

Sommerhuse på Sild

Sommerhuse på Sild

Syd for Rømø, ved vestkysten af Schleswig-Holstein i Tyskland, ligger øen Sild, eller Sylt som den hedder på tysk, sammen med øerne Amrum og Föhr. Ferie i sommerhus på Sild er blevet mere og mere populært de sidste par år. Øen har en hel del sundheds- og wellness steder, så man kan få plejet krop og sjæl, i det gode klima der er på øen, og den friske brise fra Nordsøen.

 

Udflugtsmuligheder fra sommerhus på Sild

Udover at du kan nyde roen i et af de mange individuelt indrettede sommerhuse på Sild, er der også mange aktivitetsmuligheder. Sild er kendt for sine mange kursteder, blandt andet Westerland, Kampen og Wenningstedt, hvor du kan lade dig blive forkælet. Den 40 km lange sandstrand indbyder til strandture med badning og til at bygge sandslotte, eller til at sidde i en af de mange strandstole og bare nyde det.   
Fra dit sommerhus på Sild kan du tage på udflugt til oplevelsescentret Naturgewalten, hvor du kan se hvad naturens magter er i stand til. Du kan også besøge hjemstedsmuseet Sylter Heimatmuseum og fyrtånet i Hörnum. Er du til golf, så er der en del golfklubber på øen, blandt andet Golf Club Budersand. Af andre aktiviteter kan nævnes ridning, tennis og diverse vandsports.
Skulle du, i din ferie i sommerhus på Sild, få lyst til at slippe for at lave mad, er udbuddet af cafeer, strandbistroer og restauranter på øen stort. Her er der noget for enhver smag.
Hold ferie i sommerhus på Sild med hele familien og udforsk den dejlige ø. 

Viser 1 af 1 resultater
 • Sylt

  FerielejlighedKatalognummer: DST110

  Fra 6.513 DKK
  Inkluderet i prisen : rengøring
  Læs mereVis på kort

  Ferielejlighed: DST110

  • Størrelse: 68 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: 1
  • Afstand til Vand: 2000 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 1/1
Se flere ferieboliger eller filtrer din søgning så den passer til netop det du søger
Flere boliger/Filtrer

Alle underområder

øen Sild