search

Sommerhus i Købingsmark

Als ligger med det mílde Lillebælt på den ene og det smukke Alssund på den anden side. Tæt ved vore mange sommerhuse er der smuk natur, imponerende slotte, idylliske kroer, hyggelige småbyer og driftige købstæder. Vore sommerhuse ved Købingsmark ligger på øens nordlige ende, tæt på en børnevenlig badestrand og ca. 10 km fra Nordborg. I Købingsmark vil hele familien få et dejligt ophold i et sommerhus i Danmark. 

Gode oplevelser nær jeres sommerhus i Købingsmark 


Oplevelserne står i kø for at blive udforsket. Pak picnic-kurven i jeres sommerhus og tag på en udflugt i Nørreskoven, Danmarks næststørste bøgeskov. Sommerhuset er også det perfekte udgangspunkt for at opleve grænselandet med smukke ture på Als, langs Flensborg Fjord og en smuttur til Flensborgs mange shopping muligheder. Sønderborgs driftige handels- og underholdningstilbud frister med spændende oplevelser i de krogede, gamle gader. Oplev historiens vingesus ved et spændende besøg på Sønderborg Slot, hvor Christian II blev holdt fanget 1532-1549.


Et dansommer sommerhus er også en velegnet base for fritidsfiskeren, der ønsker at udnytte de fortrinlige fiskemuligheder. Vi har mere end 30 års erfaring med sommerhusudlejning, og vores salgsafdeling er klar til at vejlede jer om valg af det helt rigtige sommerhus på Als for jer. Vi kan allerede nu ønske jer en rigtig god ferie i jeres sommerhus i Købingsmark.