search

Sommerhus i Skovmose

Den smukke og historisk interessante ø Als er et godt udgangspunkt for et aktivt ophold i et sommerhus i Danmark. Skovmose er smukt beliggende på Sydals, ud mod den idylliske Flensborg Fjord.
Få steder i landet finder du en så fin strand og et så familie- og børnevenligt område som her. Indenfor kort afstand fra jeres sommerhus findes spændende udflugtsmål som Universe i Nordborg, Sønderborg Slot og mange, mange flere muligheder. 

Als er et virkelig skønt ferieområde, hvor der vil være oplevelser for alle. Forelsker I jer øen, så kan I glæde jer over, at der udlejes mange sommerhuse på Als. I kan altså forsætte jeres opdagelsestur på Als i mange forskellige sommerhus rundt om på øen. 


Med mere end 40 års erfaring i sommerhusudlejning i denne smukke landsdel, er dansommer den rigtige partner for dig og din familie. Hos dansommer sommerhusudlejning kan du finde et rigt udvalg af sommerhuse i alle kategorier. Vi kan tilbyde alt, fra store sommerhuse, sommerhuse med egen pool, sommerhuse med havudsigt, familievenlige sommerhuse o.s.v.