search

Sommerhus i Bredfjed

På Lolland venter der feriegæster i et sommerhus i Bredfjed store åbne vidder og ”højt til loftet” med horisonten mod det rige fugle- og dyreliv. Det flade landskab er en af øens karakteristika og sommerhuse i Bredfjed har relativt store naturgrunde. Naturpark Maribosøerne er et sandt paradis for naturelskere, og man kan sågar ”risikere”, at nattergalen synger for en. 

På Lollands sydkyst lidt vest for Rødby ligger der sommerhuse ved Bredfjed tæt på en bred sandstrand. dansommers sommerhuse i Bredfjed er faktisk placeret under 500 m. til vandet. Sommerhusudlejning i Bredfjed åbner for et roligt feriested, hvor man kan slappe af med fiskestangen eller en runde golf. dansommers sommerhuse i Bredfjed ligger kun ca. 20 km. fra en af øens helt store attraktioner, Knuthenborg Safaripark. Her kommer man i egen bil tæt på de mange vilde dyr. Safariparken har traditionelt nyheder til hver eneste sæson og dermed altid et besøg værd.

Fra sommerhuse i Bredfjed er det også kun en halv times kørsel til Lollands største by og købstad, Nakskov. De mange bindingsværkhuse, købmandsgårde og pakhuse fortæller om byens storhedstid, hvor også ØK dominerede. I dag er den russiske ubåd et af byens kendetegn. Sommerhus i Bredfjed kan også være udgangspunkt for en lille smuttur til Tyskland via Rødby-Puttgarden. Der er altså mange gode oplevelser for hele familien, når I vælger at leje et sommerhus på Lolland. Hos dansommer finder I et stort og varieret udvalg af sommerhus i hele Danmark. Her er plads til masser af sjov med hele familien eller alle vennerne.