search

Sommerhus i Hyldtofte Østersøbad

Lejer I et somemrhus i Hyldtofte Østersøbad, kan I holde ferie ved Sydlollands bedste og mest børnevenlige sandstrand med klitter. Ca. 10 km. øst for Rødby ligger der sommerhuse i Hyldtofte Østersøbad ved stranden, der er udmærket ved ”Det Blå Flag” for god badevandskvalitet. Den er bedst blandt 40 strande og 600 km. kyststrækning på Lolland, så et sommerhus i Hyldtofte Østersøbad betyder badesjov af højeste kvalitet.

På en overskysdag kan vi også anbefale at sadle jernhesten fra et af de mange sommerhuse på Hyldtofte Østersøbad og hjule af sted på en af Lollands knap 25 cykelruter for at opleve den smukke natur. Sommerhusudlejning i Hyldtofte Østersøbad åbner for i alt 650 km. cykelsti, så selv de meget udholdende kan blive udfordret. Sommerhuse i Hyldtofte Østersøbad giver mulighed for skønne spadsereture på digerne i aftenskumringen.

Øens store attraktion er Knuthenborg Safaripark og den smukke købstad Maribo med domkirke og Maribo-søerne  kan nås på 30 min. i bil fra et sommerhus i Hyldtofte Østersøbad. dansommers sommerhusudlejning i Hyldtofte Østersøbad rummer primært nyere sommerhuse og tæt på badestrand. Et sommerhus i Hyldtofte Østersøbad kan huse fra 6-18 personer, 1-3 badeværelser og 3-6 soveværelser. Der er således plads til alle. Et sommerhus i Hyldtofte Østersøbad er porten til frisk luft, åbne vidder og den store horisont.

Hos dansommer finder I ikke kun mange fine sommerhuse i Hyldetofte Østersøbad. Der udlejes sommerhuse i Danmark fra nord til syd og øst til vest. Sommerhuse som åbner op for gode oplevelser - hele året.