search

Sommerhus ved Helberskov

Helberskov ligger nogle få km syd for Øster Hurup, ud mod den milde Kattegatkyst. Området er præget af spredt bebyggelse med sommerhuse omgivet af fyrretræsplantager og strandenge. Stranden er en smal strand, hvor græsset flere steder når helt ned til vandet. Kattegat er her specielt børnevenlig, da vanddybden kun tiltager meget langsomt.

Sommerhusene ved Helberskov ligger typisk på helt ugenerte grunde omgivet af fyrretræer, og med kort afstand til vandet. Der er indkøbsmuligheder i den nærtliggende landsby Helberskov og større shoppingmuligheder i Hadsund eller Aalborg.

Oplagte udflugtsmuligheder er Aalborg og langs den smukke Mariager Fjord. Specielt vil vi anbefale at pakke picnic-kurven og tage til Stinesminde, et enestående naturområde med flot udsigt. På vej hjem til jeres sommerhus kan i sikre middagen ved de mange vejboder med frisk frugt og grøntsager.

dansommer sommerhusudlejning har mere end 40 års erfaring med udlejning af sommerhuse i Helberskov, og vores salgsafdeling er klar til at vejlede jer om valg af det helt rigtige sommerhus i Danmark for jer. Vi kan allerede nu ønske jer en rigtig afslappende ferie i jeres sommerhus i Østjylland.