search

Sommerhus i Assens

Hos dansommer sommerhusudlejning, kan tilbyde dig mange dejlige sommerhuse i Assens. Blandt andet har vi en del luksus sommerhuse i 2 etager, der nærmest ligger i vandkanten ud til Lillebælt og der er kun ca. 100 meter til en dejlig sandstrand med badebro.

Assens er en vaskeægte gammel fynsk købstad og søfartsby med alt, hvad dertil hører af gode historier, charmerende bygninger, smalle stræder og hyggelige kroge. Fra vores sommerhuse er der ikke langt til Assens centrum, der byder på massevis af spændende gallerier, museer, samlinger og gode specialforretninger. Assens er omgivet af et smukt, bakket landskab med marker og skov og dejlige udsigter til det bølgekrusede Lillebælt, og området byder på mange enestående naturoplevelser, turistattraktioner og aktivitetsmuligheder.

Vælg mellem mange skønne sommerhuse på Fyn. Et sommerhus på Fyn i f.eks. Assens er perfekt for jer, som gerne vil være tæt på mange forskellige attraktioner og nær smuk natur, når I skal afsted på ferie i et sommerhus i Danmark