search

Sommerhus i Båring

Båring ligger i et fredeligt og børnevenligt sommerhusområde på Nordfyn, beliggende ud mod Kattegat, ca. 12 km øst for Middelfart. Vores sommerhuse ved Båring ligger i en frodig natur, omkranset af marker og skove, og fra området er der en betagende udsigt over vandet.

Sommerhuse ved Båring Vig

De sommerhuse som udlejes i Båring Vig ligger i et fredeligt og børnevenligt sommerhusområde på Nordfyn, beliggende ud mod Kattegat, ca. 12 km øst for Middelfart. Vores sommerhuse ved Båring Vig ligger i en frodig natur, omkranset af marker og skove, og fra området er der en betagende udsigt over vandet. I sommerhalvåret kan man handle dagligvarer i kiosken på campingpladsen, og der er ca. 2 km til Båring by, hvor der også er mulighed for dagligvareindkøb. I Strib (9 km) og i Middelfart finder man alle indkøbsmuligheder og restauranter - i Middelfart kan man bl.a. shoppe i de spændende butikker på gågaden.

Vi, hos dansommer sommerhusudlejning, hjælper dig gerne, med at finde det det perfekte sommerhus på Fyn til din ferie. Vi kan tilbyde et storet og bredt udvalg af sommerhuse i Danmark, så I får alle muligheder for, at besøge alle kroge af landet.