search

Sommerhus ved Hasmark Strand

Lej sommerhus ved Hasmark Strand på Nordfyn, som har en af de bedste sandstrande på Fyn. Selvom dansommer sommerhusudlejning kan tilbyde rigtig mange dejlige sommerhuse ved Hasmark Strand, skal man være tidligt ude, hvis man vil leje et sommerhus her. Området er nemlig bæandt de mere populære, når der vælges sommerhusudlejning i Danmark

Stranden er en børnevenlig, lavvandet sandstrand og ligger ikke langs fra vores sommerhuse, kun adskilt af et lille lavt dige. Ved stranden er der parkeringsplads og toiletter. 

I sommerhalvåret er der dagligvarebutik og restaurant i sommerhusområdet, og i Hasmark by (2 km) findes helårsåben dagligvarebutik. I Otterup (7 km) er der mange indkøbsmuligheder og adskillige spisesteder, og byen byder også på hyggelige torvedage.

Hasmark Strand Feriepark byder i perioden fra ca. begyndelsen af april til slut oktober på et stort, spændende indendørs badeland i vikingestil med 3 bassiner, vandrutsjebaner, sauna, spabad og dampbad. I ferieparken er der desuden legeplads med hoppepude. I Hasmark kan man tage en dyst på minigolfbanen, og i den nærliggende Otterup er der bl.a. mulighed for at spille bowling og tennis.

Lej et af dansommers mange sommerhuse ved Hasmark Strand og få en dejlig familieferie i sommerhus.

Hold din ferie i et af vores mange dejlige sommerhuse på Fyn.