Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 08.00-18.30, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu

Sommerhusudlejning - Hennetved, Sydfynske øhav

Hennetved har et velbevaret landsbymiljø, som præges af flere landarbejderhuse og husmandssteder. Her boede mange af de landarbejdere, som arbejdede på områdets daværende større gårde

Sommerhuse i Hennetved, Sydfynske øhav

Hennetved har et velbevaret landsbymiljø, som præges af flere landarbejderhuse og husmandssteder. Her boede mange af de landarbejdere, som arbejdede på områdets daværende større gårde. I cykelafstand ligger Skovsgaard Herregård, som er en firlænget gård fra det 17. århundrede, ejet af Danmarks Naturfond.  Herregården er omgivet af voldgrave og der dyrkes økologisk landbrug på de omkringliggende jorde.

Langelands stærkt bakkede terræn blev i middelalderen udnyttet til at opføre en række markante kirker, der knejsende på en bakketop nærmest har fæstningsagtig karakter. En sådan er Lindelse kirke, som senest i 1845 har været igennem en af flere byggefaser, hvor bygningen fik sine nuværende vinduer. Som nabo til kirken finder man præstegården omgivet af den store præstegårdshave med havedam, store træer og frugthave.

Går cykelferien forbi Lindelse Nor kan man bl.a. se Langø, som er én af de 7 små øer i noret. Den er forbundet til Langeland med en dæmning, som blev bygget i 1911 af en arbejdsmand, som købte øen i 1894. Øen er periodisk beboet og visse steder opdyrket. 

Viser 1 af 1 resultater
 • Hennetved

  FeriehusKatalognummer: E1076

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: E1076

  • Størrelse: 220 m2
  • Personer: 8
  • Husdyr tilladt?: 2
  • Afstand til Vand: 3500 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
Se flere ferieboliger eller filtrer din søgning så den passer til netop det du søger
Flere boliger/Filtrer