search

Sommerhus i Ebeltoft

Ebeltoft er en sand perle. Den hyggelige by emmer af charme og nostalgi. Når I lejer et sommerhus i Ebeltoft er der så mange spændende udflugtsmål i nærheden, og gode oplevelser i selve Ebeltoft by, at I sikkert får lyst til at komme igen, en anden gang.  

Sommerhus i Ebeltoft 

Ebeltoft har i rigtig mange år været en populære feriedestination, hvilket også klart afspejles i det store udvalg af både sommerhuse og ferielejligheder i Ebeltoft. Udvalget af sommerhuse i Ebeltoft spænder lige fra de helt klassiske træsommerhuse, hvor der er fuld fokus på hygge til de store og moderne feriehuse, hvor der er plads til mange feriegæster samt ofte ekstra faciliteter som f.eks. indendørs pool og udendørs spa. 

Placering ud til kysten gør også, at mange sommerhuse i Ebeltoft og i områderne omkring, ligger tæt på havet. Det giver nem adgang til Ebeltoft Strand og de andre lækre badestrande langs vigen. Det åbner også op for skønne panoramaudsigter fra terrassen eller stuen. 

I centrum af Ebeltoft samt på de kystnære områder, kan der lejes flere forskellige ferielejligheder. En ferielejlighed i Ebeltoft er helt perfekt, hvis I gerne vil udforske og bruge byens mange tilbud, uden at I behøver bruge bilen for at komme rundt. 

Seværdigheder nær jeres sommerhus i Ebeltoft

I selve Ebeltoft kan I besøge Fregatten Jylland, som har det spændende Glasmuseum som nærmeste nabo. Begge attraktioner ligger ved vandet, hvor der er en smuk udsiget over vigen. Når I går gennem de små, snoede gader, kommer I til Torvet med det lille, smukke rådhus. Et rådhus som har lagt lokaler til mange brylluper i tidens løb.

Om sommeren er der masser af liv i byen, med musik og boder. Find en plet i solen hvor I kan nyde en is eller en kold øl, mens I bare nyder den gode stemning. 

Med Nationalpark Mols Bjerge lige i baghaven, er der masser af muligheder for ture rundt i smuk og unik natur. Tag cyklerne med i sommerhus i Ebeltoft og sus ud på de mange cykelruter, som vil bringe jer vidt omkring i nationalparken. 

Lej sommerhus i Ebeltoft og udforsk skønne Djursland 

Hele Djursland er et sand slaraffenland for oplevelses-lystne feriegæster. Fra et sommerhus i Ebeltoft kan I nemt bevæge jer rundt på Djursland og besøge et væld af gode attraktioner. 

For børnefamilien er et besøg i Djurs Sommerland et absolut hit. De mange forlystelser sikre sjov og glade dage. I Ree Park kan I se vilde dyr fra hele verden. Parken er meget flot og selvom dyrene har store arealer at bevæge sig rundt på, så kan I nemt komme tæt på alligevel.

I Aarhus kan I også sagtens bruge en hel feriedag på at opleve. Fra Ebeltoft er der kun en halv time i bil til Danmarks anden største by, så det kan I sagtens nå i løbet af jeres ferie i Ebeltoft. 

Er I på udkig efter et sommerhus i Danmark til f.eks. en hyggelig efterårsferie, så er et sommerhus i Ebeltoft også et godt bud. Rundt omkring er der flere efterårs-events, som Ebelfestival i Ebeltoft, Halloween i Djurs Sommerland og efterårssjov i Ree Park. 

Hvad enten I er til attraktioner og forlystelser eller oplevelser i naturen, så er der masser af muligheder i dette område. Find jeres sommerhus på Djursland hos dansommer - vi er sikre på I bliver glade for jeres valg.