search

Sommerhus ved Egsmark Strand

Egsmark Strand ligger ikke langt fra Ebeltoft på Mols. Det er det første sommerhusområde, som du kommer til, hvis du fra Ebeltoft kører ad kystvejen mod Femmøller og Nationalparken Mols Bjerge. De fleste sommerhuse ved Egsmark Strand ligger op ad en skråning/bakke, så fra en del af sommerhusene er der udsigt over Ebeltoft Vig.

Sommerhusudlejning ved Egsmark Strand

Vores sommerhuse ved Egsmark Strand ligger ikke langt fra Ebeltoft på Mols. Det er det første sommerhusområde, som du kommer til, hvis du fra Ebeltoft kører ad kystvejen mod Femmøller og Nationalparken Mols Bjerge. De fleste sommerhuse ved Egsmark Strand ligger op ad en skråning/bakke, så fra en del af sommerhusene er der udsigt over Ebeltoft Vig. 

Fra jeres sommerhus ved Egsmark Strand er der ikke langt til stranden, som er en bred sandstrand med lavt vand og sandbund. 

Der er heller ikke langt fra jeres sommerhus ved Egsmark Strand til diverse seværdigheder og attraktioner så som Djurs Sommerland, Fregatten Jylland, Glasmuseet og glaspusterier. Hvis du vil tage en dagsudflugt til LEGOLAND og LEGO HOUSE i Billund, tager det faktisk kun ca. 1½ time at køre dertil fra sommerhuset.

dansommer, som har kontor kun få kilometer fra jeres sommerhus ved Egsmark Strand, hjælper jer gerne med informationer om alle seværdigheder, attraktioner og indkøbsmuligheder i området.

dansommer Sommerhusudlejning ønsker dig en dejlig ferie i sommerhus i Danmark.

Lej sommerhus på Djursland igennem dansommer.