search

Sommerhus i Fuglslev

Sommerhusområdet Fuglslev, kun 12 km fra Ebeltoft og 3 km fra Ree Park/Ebeltoft Safari, har navn efter den nærliggende lille landsby. Området er skovrigt og varieret, og er ideelt til vandre- og cykelture i naturen.

Nøglen, til dit sommerhus i Fuglslev, henter du hos dansommer Sommerhusudlejning, som har kontor lige i starten af Ebeltoft.

Med et sommerhus i Fuglslev har du det perfekte udgangspunkt til udflugter på Djursland. Der er ikke langt til Nationalparken Mols Bjerge, Kattegatcentret i Grenå, Djurs Sommerland og den hyggelige by Ebeltoft.

Vil du til stranden, kan vi anbefale Vibæk og Egsmark Strand, som er meget børnevenlige sandstrande med lavt vand. Er du til det maritime, er Øer Maritime Ferieby et must at se og du kommer til den ved at køre igennem Ebeltoft og dreje til venstre lige før færgehavnen. Feriebyen ligger på 7 øer med kanaler i mellem og har en spændende havn med mange flotte både.

dansommer sommerhusudlejning hjælper dig gerne med at finde det perfekte sommerhus i Fuglslev. Vi er selvfølgelig også klar til at finde et sommerhus i Danmark, hvis den næste ferie skal gå et andet sted hen. 

Lej sommerhus på Djursland igennem dansommer.