search

Sommerhus ved Elsegårde Strand

Elsegårde Strand er et dejligt område tæt på hav, Ebeltoft og de mange attraktioner på Djursland. Elsegårde Strand er et godt valg, hvis du søger et sted at leje sommerhus i Danmark, hvor du har alt indenfor kort afstand og samtidig sætter pris på naturens ro. 

Sommerhusudlejning ved Elsegårde Strand

Vores sommerhuse ved Elsegårde Strand ligger omgivet af skøn natur lidt sydøst for Ebeltoft på Mols. Fra dit sommerhus her er der rige muligheder for vandre- og cykelture, hvor du kan nyde græsenge, marker og skov.

Vil du til stranden, fra dit sommerhus ved Elsegårde Strand, er der ikke langt, og stranden er en bred sandstrand, dog med enkelte smalle steder og steder med sten. Stranden vender ud mod Kattegat og man kan se øen Hjelm. Vandet bliver meget hurtigt dybt, så har I små børn med, vil vi anbefale at I f.eks. køre til Vibæk eller Femmøller Strand i stedet. De vender ud mod Ebeltoft Vig og her skal man langt ud, før det bliver dybt.

Fra dit sommerhus ved Elsegårde Strand er der ikke langt til Ebeltoft, hvor du bla. finder Fregatten Jylland og den hyggelige, gamle og brostensbelagte Adelgade, hvor de fleste af byens butikker ligger. Fra dit sommerhus er der heller ikke langt til Nationalparken Mols Bjerge, som absolut er et besøg værd.

Ebeltoft er især om sommeren en levende by, med musik på torvet og loppemarkeder. Køb en kølig øl og sæt dig til rette på torvet ved det gamle rådhus og bare nyd den dejlige stemning. Ebeltoft er også en rigtig kunstner by og kan du godt lide at shoppe rundt efter en helt særlig souvenir, så smut ind i de mange kunst og glasbutikker, hvor de lokale kunsthåndværkere sælger deres værker. På det flotte Glasmuseum ved siden af Fregatten Jylland, kan du opleve endnu mere glaskunst i mange forskellige variationer. 

Den lokale service hos dansommer 

I Ebeltoft ligger også dansommers lokale kontor, og det er her du kan hente nøglen til det sommerhus, du har lejet. Medarbejderne på kontoret vil også altid gerne komme med nogle gode tips og ideer til din ferie i området. På kontoret er der et godt udvalg af brochure, som du kan forsyne dig med inden den sidste køretur ud til sommerhuset og feriens start. Det er også på det lokale kontor, at du kan få hjælp, hvis der opstår spørgsmå,l når du ankommer til sommerhuset. Så du er i gode hænder, når du vælger et dansommer sommerhus, for vi er også lokale. 

Det er naturligvis ikke kun ved Elsegårde Strand du kan leje sommerhus på Djursland. Skulle du ikke lige finde det perfekte sommerhus for dig ved Elsegårde, så tage et kig på de mange andre dejlige sommerhusområder på Djursland. Du vil med garanti ikke fortryde en ferie på Jyllands næse.