search

Sommerhus ved Skæring Strand

Vil du gerne holde ferie tæt på "Smilets by" Aarhus, men ikke bo i selve byen, så kan vi varmt anbefale et sommerhus ved Skæring Strand. Det er ca. 12 km nord for Aarhus og sommerhusene her ligger i et roligt område, omgivet af marker, enge, søer og skove. Ikke langt fra dit sommerhus ligger stranden, som benyttes hovedsageligt af sommerhusgæsterne fra området og vindforholdene her, gør det ideelt for windsurfing. Tager du fra dit sommerhus her længere ind mod Aarhus, er der også Bellevue Strand og badeanstalten 'Den Permanente', som bruges meget af indbyggerne i Aarhus, så her er der mere livligt.

Med et sommerhus ved Skæring Strand er det oplagt at tage ind til "Smilets by" og her kan du blandt andet besøge Tivoli Friheden, Den Gamle By, Kunstmuseum Aros eller byens parker. Skal der shoppes eller vil du på cafe eller restaurant, er byens gågade, Strøget, perfekt til dette. Den starter ved banegården og er 850 meter lang. Du kan dog også gå den modsatte vej, igennem banegården, hvor du så ender i Bruuns Galleri, som er et center med mange butikker blandt andet tøjbutikker med mærke tøj.

Fra dit sommerhus er der heller ikke ret langt til f.eks. Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Kattegatcentret med hajer og andre fisk eller hvad med at besøge Ebeltoft og se Glasmuseet og Fregatten Jylland? I dette område findes alt til et rigtig dejligt ophold i et sommerhus i Danmark

dansommer sommerhusudlejning, kan med sin årelange erfaring inden for sommerhusudlejning, altid gerne hjælpe dig med, at finde det helt perfekte sommerhus på Djursland til din ferie.