search

Sommerhus i Ebeltoft

Ebeltoft er en sand perle. Den hyggelige by emmer af charme og nostalgi. Når I lejer et sommerhus i Ebeltoft er der så mange spændende udflugtsmål i nærheden, så I får sikkert lyst til at komme igen en anden gang.  

Attraktioner nær jeres sommerhus i Ebeltoft

I selve Ebeltoft kan I besøge Fregatten Jylland, som har det spændende Glasmuseum som nærmeste nabo. Begge attraktioner ligger ved vandet, hvor der er en smuk udsiget over vigen. Når I går gennem de små snoede gader kommer I til torvet med det lille, smukke rådhus. Et rådhus som har lagt lokaler til mange brylluper i tidens løb. Om sommeren er der masser af liv i byen, med musik og boder. Find en plet i solen hvor I kan nyde en is eller en kold øl, mens I bare nyder den gode stemning. 

Ferieoplevelser på Djursland

Hele Djursland er et sand slaraffenland for oplevelses-lystne feriegæster. For børnefamilien er et besøg i Djurs Sommerland et absolut hit. De mange forlystelser sikre sjov og glade dage. I Ree Park - Ebeltoft Safari kan I se vilde dyr fra hele verden. Parken er meget flot og selvom dyrene har store arealer at bevæge sig rundt på, så kan I nemt komme tæt på alligevel. I Århus kan I også sagtens bruge en helæ feriedag på at opleve. Fra Ebeltoft er der kun en halv time i bil til Danmarks anden største by, så det kan i sagtens nå i løbet af ferien. 

Er I på udkig efter et sommerhus i Danmark til f.eks. en hyggelig efterårsferie, så er Djursland også et godt bud. Rundt omkring er der flere efterårs-events, som Ebelfestival i Ebeltoft, Halloween i Djurs Sommerland og efterårssjov i Ree Park. 

Hvad enten I er til attraktioner og forlystelser eller oplevelser i naturen, så er der masser af muligheder i dette område. Find jeres sommerhus på Djursland hos dansommer - vi er sikre på I bliver glade for jeres valg.