search

Sommerhus i Bagenkop

Bagenkop er en skøn, lille by på Sydlangeland. Her kan du b.la. nyde synet af de blå fiskekuttere, der tøffer ud og ind af havnen med flokke af måger efter sig. Fra sommerhusene i Bagenkop kan du nyde godt af de mange oplevelser, som Langeland byder på til en oplevelsesrig ferie.

Bagenkop er Langelands sydligste by og blev oprindeligt anlagt i det 16. århundrede som et lille fiskerleje. Her losses der jævnligt fangster af, og lystfiskerne kan også glæde sig også over deres egen, om end nok lidt mindre fangst. Den smukke langelandske kyst kan nydes, hvis man befinder sig om bord på en af de elegante lystbåde, som sejler gennem det Sydfynske Øhav. Den ældste del af Bagenkop by består stadig af små fiskerhuse, mange stadig i bindingsværk og med strå på taget. De ligger tæt og nogle i læ af Bagenkop Bjerg.

Seværdigheder og oplevelser i Bagenkop og på resten af Langeland 

På havnene i Bagenkop kan du besøge Fiskeriets Hus, hvor du kan få et indblik i fiskeriets historie. Fiskeriets Hus finder du i den gamle smedje. På havnen er der også en legeplads og tre petanquebaner, som frit kan benyttes.  

I Bagenkop kan du og familien følge en 3 km lange rute rundt i byen. Du skal blot scanne de opsatte QR koder, og du vil blive ført rundt i byen, og få mere at vide om byens historie. Ruten går fra havnen og ud til naturområdet Fredsbjerg. 

Besøger du Bagenkop fra påske og frem til oktober, kan du hoppe ombord på selveste Rasmus Klump´s skib - Mary. Her kan der fanges krabber, mens livet i havet udforskes. Børnene vil helt klart elske det. 

Nyd den smukke natur ved jeres sommerhus i Bagenkop

Langeland er en smuk ø, med en masse gode naturoplevelser. Langelands sydligste punkt er Dovns Klint, et helt unikt landskab, hvor flokke af vilde heste afgræsser store arealer, og hvor du kan nyde naturen i fulde drag på korte eller lange vandreture. Tager du turen til den nordlige del af Langeland, kommer du til Nordlangelands Statsskove, hvor du kan gå dejlige ture i de smukke bøgeskove og ud til kysten. I området er der også en hundeskov, hvor de firbenede feriegæster kan give den gas. Er du vild med at vandre, så er det klart et sommerhus på Langeland du skal leje. Her kan du følge den 20 km lange Øhavssti en af de længste vandreruter i Danmark. Dele af ruten går rundt på Langeland. 

Hos dansommer finder I nemt er godt sommerhus i Danmark. I hele landet udlejes både de klassiske somemrhuse og de moderne ferieboliger med plads til rigtige gode ophold for hele familien eller vennerne.