search

Sommerhus i Ristinge

Med et sommerhus ved Ristinge er det helt klart badeferie der skal stå på programmet. Lejer du et sommerhus her, kan du glæde dig til en 10 km lang sandstrand, med rige muligheder for vand- og solbadning. Stranden er en af Danmarks bedste strande og børnevenlig er den også.

Holder du ferie i sommerhus i Ristine, er der ikke langt til selve Ristinge by, som har den mindste, men sikkert også hyggeligste havn på Langeland. For de morgenfriske er der oveni købet mulighed for at købe friskfanget fisk af de lokale fiskere. I Ristinge er der mulighed for småindkøb i Jettes Minishop, men skal udvalget være større, er det Humble eller Rudkøbing at man skal til.

Hos dansommer sommerhusudlejning, hjælper dig gerne, med at finde det helt rigtige sommerhus på Langeland. Fælles for alle sommerhusene hos dansommer er, at de er privatejede. Det gør, at alle sommerhusene er indrettet helt efter ejerens egen smag og med de faciliteter som ejeren gerne selv vil kunne benytte. Så uanset hvor ofte der lejes sommerhus i Danmark, så vil oplevelsen altid være ny, når døren til sommerhuset åbnes.