search

Sommerhus i Dageløkke

På Langelands vestkyst ca. 10 km nord for Tranekær By ligger Dageløkke. Her findes der bl.a. feriecenter med ferieboliger af forskellig størrelse og indretning samt flere fælles faciliteter. I umiddelbar tilknytning til området finder man en mindre sø, et stort legeområde med hoppepude og legeredskaber og en minigolfbane. 

Den lille, hyggelige havn byder også sine sejlende gæster velkommen, og stiller en ”sejlerstue” til rådighed, hvor de sejlende og andre gæster kan samles til hyggeligt samvær, mens man nyder udsigten over vandet mellem Fyn og Langeland.Havnen har i alt 100 havnepladser og her findes både mindre købmand, fiskehandel og restaurant ”Lanternen”, som har åbent i sommersæsonen.

Fra den nærliggende, fine lille badestrand er der dejlig solnedgangsudsigt over vandet mod Fyn. Der er 40 km. Til Langelands Golf Klub, 22 km til den nærmeste af Langelands 2 put and take søer samt 22 km. Til Rudkøbing.  

De mange sommerhuse på Langeland åbner op for rigtige gode ophold - året rundt. Langeland er et skønt feriested, med oplevelser, som kan nydes både sommer og vinter. en tur i sommerhus i Danmark er nemlig ikke kun et hit om sommeren. Stort set alle ferieboligerne kan bruges hele året. En hyggelig efterårsferie eller en miniferie i foråret i et sommerhus giver masser af ny energi og ikke mindst gode oplevelser, som holder længe.