search

Sommerhus i Fredmose

Sædballe Fredmose er et naturskønt område på østkysten af Sydlangeland tæt på skov og strand med gode fiskemuligheder. Put & Take søen ved Bukkemose er også ret populær blandt lystfiskere, for her udsættes der til stadighed regnbueørreder, kildeørreder og bækørreder.

Langeland og småøerne i det Sydfynske Øhav har nogle af de højeste middeltemperaturer i vækstsæsonen, og sammen med det høje antal solskinstimer er det et ideelt sted til dyrkning af frugt og druer. På vej til det smukke Fredmose sommerhusområde kører man igennem plantager med snorlige frugtbuske og vidtstrakte marker, og på én af bakketoppene har man den smukkeste udsigt over Langelandsbæltet, hvor store og små skibe er undervejs. For golf entusiaster er der endvidere ikke langt til en veltrimmet 18-hullers golfbane, hvor den friske luft kan nydes i fulde drag.

Lej sommerhus i Fredmose hele året

De mange sommerhuse på Langeland åbner op for rigtige gode ophold - året rundt. Det kan enten være i et sommerhus i Fredmose eller i et af de andre dejlige områder på Langeland. Langeland er et skønt feriested, med oplevelser, som kan nydes både sommer og vinter. En tur i sommerhus i Danmark er nemlig ikke kun et hit om sommeren. Stort set alle ferieboligerne kan bruges hele året. En hyggelig efterårsferie eller en miniferie i foråret i et sommerhus giver masser af ny energi og ikke mindst gode oplevelser, som holder længe.