search

Sommerhus i Spodsbjerg

På østsiden af Langeland ligger Spodsbjerg, som er ideelt til ferie året rundt. Fra et sommerhus i Spodsbjerg er der ikke langt til både den hyggelige turistbådehavn og en børnevenlig badestrand. 

Forslag til udflugter fra et sommerhus i Spodsbjerg 

Lejer du sommerhus ved Spodsbjerg på Langeland, kan du nemt tage en endagsudflugt til Lolland/Falster og Sjælland, da der sejler færge fra Spodsbjerg til Tårs på Lolland. Det er også nemt at komme til sommerhuset fra Fynssiden, da der helt fra Rudkøbing er motortrafikvej helt ud til Spodsbjerg.
dansommer Sommerhusudlejning tilbyder mange skønne sommerhuse ved den gamle fiskerby Spodsbjerg, som faktisk er den eneste havneby på østsiden af Langeland. Har du små børn med på ferien i sommerhus, kan vi varmt anbefale den børnevenlige strand, som ligger lidt syd for byen.

Sommerhusudlejning hos dansommer 

dansommer tilbyder et bredt og meget alsidigt udvalg af sommerhuse i Danmark. Klassiske sommerhuse i vandkanten til store moderne feriehuse med masser af komfort - alle slags sommerhuse kan lejes hos dansommer. 

dansommer er mere end blot en hjemmeside, hvorpå sommerhusene kan lejes. Mere end 20 lokale servicekontorer fordelt fra Skagen til Bornholm sikre, at der også er en god service på stedet. De lokale dansommer medarbejdere står klar til at byde feriegæsterne velkomne og vil altid gerne give et par gode tips til oplevelser i området. De kender nemlig både sommerhusene og området rigtig godt. dansommers gæster er altid velkomne til at kontakte det lokale servicekontor, hvis der skulle melde sig et spørgsmål eller to. 

dansommer ønsker jer en dejlig ferie i sommerhus på Langeland