search

Sommerhus i Hornbæk

Når I første gang kører ind gennem Hornbæk by, kan I straks fornemme den helt særlige og lokale stemning, som byen emmer af. I Hornbæk kan I leje alle typer af sommerhuse - lige fra kæmpe luksussommerhuse til små, hyggelige fiskerhytter ved havnen. Fra jeres sommerhus i Hornbæk kan I nemt tage på udflugt rundt i skønne Nordsjælland. Mange vælger at leje et sommerhus i Nordsjælland pga. den meget skønne natur og de dejlige strande. Her venter der skønne oplevelser, uanset hvornår på året, I er på ferie. 

Hvorfor tage i sommerhus i Hornbæk?

Den dejlige by Hornbæk byder på alt hvad I kan drømme om, når nu det er tid til en ferie i et sommerhus i Danmark. Er det sommerferien som står for døren, så er de gode strande altid garant for hygge og sjov i vandet – naturligvis helst i højt solskin.

Hornbæk Strand er børnevenlig pga. af det lave vand og i klitterne kan der trilles i det finkornede sand. Når sulten melder sig, byder byen på flere gode spisesteder med mange gode fiskeretter. På byens cafeer kan I snuppe en kop kaffe, mens I planlægger aftensmaden, som I kan nyde hjemme i sommerhuset. Hornbæk Strand er også skøn til de lange, slentreture, hvor tankerne flyver på langfart. Prøv også en dejlig efterårsferie i Hornbæk, hvor I kan hygge i sommerhuset efter en forfriskende gåtur i efterårsvinden. En smuttur i foråret er også skønt. Her kan I nyde de spæde forårstegn og se frem mod den kommende sommer, hvor ferien måske skal foregå i et sommerhus på Sjælland