search

Sommerhus i Vejby

Placeret mellem Rågeleje og Tisvilde ligger dette fine gamle sommerhusområde. Sommerhusudlejning i Vejby giver feriegæsterne adgang til Nordsjællands højeste punkt på 49 m. Dette betyder, at man ofte fra sommerhuse i Vejby har den smukkeste udsigt over Kattegat og kan opleve de skønneste solnedgange. Et sommerhus i Vejby vil derfor også ofte kræve adgang til stranden via en smal trappe. Her boltrer sig såvel badegæster som surfere i det blå element, ikke langt fra et sommerhus. Det giver ferie- og livsglæde.

Fra sommerhuse i Vejby er der heller aldrig langt til det kuperede landskab i Tibirke Bakker og Tisvilde Hegn. Et sommerhus i Vejby skaber den hyggelige base for naturoplevelser uanset ved vand eller i skov.

Sommerhuse i Vejby har mange varianter. Sommerhusene kan være af den ”gammeldaws” type af træ med bare det mest nødvendige men osende af den typisk danske sommerhusatmosfære eller ganske moderne. Alle sommerhuse på Sjælland giver både plads til børnefamilier, vennepar eller tosomhed.

Lej sommerhus hele året 

Der er sikkert mange steder i Danmark, som I enten aldrig har fået set eller drømmer om at komme tilbage til. Sommerhusudlejning i Danmark er bare noget særligt, og der er masser af muligheder for dejlige ferier hele året rundt. Sommerhusene i Danmark er ikke kun til sommerferie.

I kan også holde en dejlig efterårsferie og vinterferie i et sommerhus. I de kolde måneder er det et hit at leje et sommerhus med pool, særligt hvis I har børn. Her kan I hygge jer i den varme pool, efter en god gåtur i den friske luft. En pool er garanti for lune vinterdage med masser af indendørs hygge.