search

Sommerhus i Liseleje

I sammenligning med mange af de andre kystbyer i Nordsjælland, har Liseleje mange fastboere og dette er medvirkende til en meget levende by med spændende arrangementer året rundt. Det gør sommerhusudlejning i Liseleje til en sikker succes. I sommerperioden er den store parkeringsplads ved stranden knudepunktet for både de faste og feriegæsterne, der bor i sommerhus i Liseleje.

Oplevelser nær jeres sommerhus i Liseleje

Nær parkeringspladsen ligger den nyeste attraktion ”Havtyren”, en af Danmarks største naturlegepladser. Den er lidt utraditionel med et forløb af aktiviteter, bl.a. et fyrtårn, der giver udsigt til hele legepladsen. Til de større og ældre er der torvedage og i årets løb påskesjov, Skt. Hans bål på stranden, beachparty og kunstmarked.

Liseleje og Asserbo ligger nær Frederiksværk og er således lidt væk fra de helt store turistmagneter. Det gør sommerhuse i Liseleje til normalt fredfyldte oaser, der sikrer en passende privatsfære. Sommerhuset kan være af den traditionelle udgave eller moderne med spabad. Dit sommerhus i Liseleje kan også være udgangspunkt for ture til havnen i Hundested eller til København på ca. 1 time.

Sommerhuse i Liseleje giver lidt flere solskinstimer og mere tørt vejr end så mange andre steder på Sjælland. Eller hvad med en smuttur på 50 km. til den gamle kongeby Roskilde fra et sommerhus i Liseleje. Sommerhuse er en sikker base, hvor du selv styrer feriens gang.

Sommerhusudlejning er for alle - året rundt 

Sommerhus betyder komfort. Sommerhuse på Sjælland findes i alle prisklasser og størrelser, så der er et passende sommerhus til enhver ferie. Husk også, at en tur i sommerhus i Danmark også er skønt udenfor sommerperioden. Nyd en hyggelige efterårsferie med indendørs hygge, en sjov påskeferie med vennerne eller måske skal jule og nytår holdes i et sommerhus.