search

Sommerhus i Rågeleje

Det gamle fiskerleje Rågeleje ligger ca. 10 km. vest for Gilleleje og er et af de gamle, hyggelige områder med sommerhus på Sjælland, hvor flere generationer af glade feriegæster har valfartet til. Sommerhuse i Rågeleje kan både være det traditionelle træhus fra ”Mormors tid” eller de mere moderne og rummelige med spabad og internetadgang. Sommerhusudlejning anno 2013 giver plads til både store og små, ung som gammel.

I sommerhalvåret er den dejlige badestrand, udmærket med Det Blå Flag for god badevandskvalitet, naturligvis det store trækplaster. Hele året rundt er der også god mulighed for skønne spadsereture i skov og ved åen.  Sommerhusudlejning i Rågeleje er således både til badegæster og friluftsmennesker.

Et sommerhus i Rågeleje betyder nærmest ”tørvejrsgaranti”, da området ligger i ”læ”. Hvis man lejer et sommerhus i Rågeleje, kan man også risikere et støde ind i en kendis eller to, der nyder de lidt utilgængelige og lukkede sommerhusgrunde. Sommerhuse i Rågeleje kaster altså både fortidens skønne skygger og nutidens klare lys på de feriegæster, der vælger et sommerhus på den sjællandske nordkyst.

Sommerhusudlejning er for alle - året rundt 

Sommerhuse på Sjælland findes i alle prisklasser og størrelser, så der er et passende sommerhus til enhver ferie. Husk også, at en tur i sommerhus i Danmark også er skønt udenfor sommerperioden. Nyd en hyggelige efterårsferie med indendørs hygge, en sjov påskeferie med vennerne eller måske skal jule og nytår holdes i et sommerhus.