search

Sommerhus ved Flovt Strand

Med et sommerhus ved Flovt Strand, befinder du dig i de skønneste naturområder, der er ideelle for din familieferie. Fra dit sommerhus er der kun få hundrede meter ned til den børnevenlige sandstrand, som ligger lige ud til Lillebælt og som egner sig specielt godt til windsurfing og dykning. Tæt på dit feriehus finder du en forunderlig natur med søer, enge og skove så langt øjet rækker. Det er de perfekte omgivelser at gå, løbe eller cykle i, så pak picnickurven og lad den sønderjyske natur drage dig ind i et helt fantastisk landskab. Et helt specielt syn er Bankel Nor, en smuk strandsø der blev dannet af den tidligere havbugt. De store strandenge og laguner i og omkring søen har ført til et usædvanligt fugle- og planteliv, der grundet det spektakulære liv såmænd også er under EF-fuglebeskyttelsesområde. Lejer du et sommerhus i den danske by, får du natur og strand for alle pengene.

 

Spændende oplevelser på din ferie i Danmark

Lidt nord fra dit feriehus ved Flovt Strand ligger den lille Ø Årø kun 1,5 kilometer ud fra den Østjyske kyst. Så kør 10 minutter til Årøsund, hvor færgen til Årø cirka sejler hver time. På Årø finder du også en helt fantastisk natur, som de lokale indbyggere passer og plejer til perfektion. På øen finder du hyggelige lokale spisesteder, optegnede vandre- og cykelruter og anlagte naturlegepladser. En sjov og hyggelige aktivitet er Årø Parkgolf, udendørsaktiviteten er en blanding af golf og minigolf, hvor du bruger den samme kølle hele banen igennem. På dit besøg vil du blive guidet igennem 9 udfordrende huller i et smukt grønt skovområde. Øen huser også sin helt egen vinproduktion, hvor du kan komme på besøg og få en rundvisning på vingården og dens tilhørende vinranker. Her får du også lov til at smage på de forskellige slags vine, som vingården selv producerer. Måske kan du endda finde det perfekte match til din hjemmelavede middag, som du skal tilberede hjemme i sommerhuset ved Flovt Strand.

Skal du have købt ind, så er det nærmeste supermarked Spar i Øsby, kun 10 minutters kørsel væk fra Flovt Strand. Hvis du søger en lidt større by, så tag til Haderslev kun 15 kilometer fra dit sommerhus i Sønderjylland, her er der gode shopping muligheder, samt flere spændende seværdigheder. Besøg f.eks. den gamle hyggelige bydel eller tag på shoppingtur i den lille gågade.

dansommer har sommerhuse i store dele af Danmark og der er helt sikkert et feriehus der passer perfekt til dine behov. Så book din næste ferie hos dansommer og du er garanteret god komfort på din sommerhustur.