search

Sommerhus i Grønninghoved

Lidt syd for Kolding ligger den Sønderjyske by Grønninghoved. I Danmarks skønne enge og landbrug ligger dansommers sommerhuse og venter kun på dig. På din ferie vil du kunne koble af og hygge dig med familien og venner. Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan lave i Grønninghoved og omegn. Besøg blandt andet søsterbyen Grønninghoved Strand kun 4 kilometer væk fra dit feriehus. Stranden er delt op i Nord og Syd, som hver især har hver deres hyggelige omgivelser. På Grønninghoved Strand Syd ligger der en børnevenlig sandstrand med stille vand og en hyggelig badebro, hvorfra du kan springe i det lækre badevand eller fange krabber med dit medbragte fiskenet. Tæt på stranden ligger der et stort græsareal, som er oplagt til en god picnic midt på dagen.
Beslutter du dig at tage på Grønninghoved Strand Nord fra dit sommerhus, bliver det bestemt ikke kedeligt. Stranden ligger forfoden af Skamlingbakken, Sønderjyllands højeste punkt. Det smukke meget bakkede landskab har den skønneste udsigt både udover fjorden og over det storslåede landskab. Herudover bærer stedet også på en hel masse dansk historie, som er værd at læse op på. Det er en oplagt mulighed at kombinere en tur på Skamlingbakken med en tur på stranden på en varm sommerdag. Nordstranden har ordnede forhold med gode faciliteter herunder toilet, badebro og parkeringsplads. I det enestående sommerhusområde i Sønderjylland kommer du bestemt ikke til at kede dig.

 

Sjove oplevelser for hele familien på din ferie i Danmark

Har du taget din cykel med på din ferie i Danmark og er parat til at gøre Grønninghoveds cykelstier usikre, er det klart forsøget værd. Du skal ikke længere end et skridt ud af din sommerhusdør, før du befinder dig i den friske luft i den smukkeste natur. Det kan varmt anbefales at cykle ud til Grønninghoved Strand, hvor der går en markeret rute til Kolding. Stien ligger i smukke omgivelser med fjorden på din højre hånd og enge og skov på din venstre. Hvis du ikke har medbragt jernhesten, er stierne også et oplagt sted til en frisk gå- eller løbetur.

Om du er cyklet eller kørt fra feriehuset i Grønninghoved til Kolding er underordnet, den danske by er et hit for alle lige meget hvad. Du får både by, natur og aktiviteter for alle i alle aldre. Gå af de brolagte gågader imellem travle butikker og hyggelige cafeer og restauranter. Her er helt sikkert noget du kan bruge. Brænder dit kreditkort, og trænger du til lidt ro for byens støj så besøg den hemmelige Turisthave med farverige bloster og buske. Den gemte have er anlagt i 30’erne og er velholdt og passet lige siden. Hvis alle trænger til at få brændt lidt krudt af så besøg Funky Monkey Park. Klatreparken ligger i Hylkedal i smukke grønne omgivelser og kan med sine 6 forskellige baner skabe udfordringer for alle på alle niveauer. Så er du parat til at udfordre din højdeskræk så besøg parken og oplev de hængende broer enten fra trætoppen eller fra jorden.

dansommer tilbyder sommerhusudlejning i hele Danmark, det er blot at vælge hvilke byer, du godt kunne tænke dig at besøge på din ferie.