search

Sommerhus i Hejlsminde

Leder I efter et sted at holde ferie i Sydøst- og Sønderjylland, er Hejlsminde en oplagt feriedestination. I Hejlsminde er der noget for enhver smag og aktiviteter for både børn og voksne. Hejlsminde er kendt for dets historie og hyggelige omgivelser.Slapper man bedst af med en fiskestang i hånden, er der rig mulighed for at prøve kræfter med lystfiskeri omkring Hejlsminde, som er et af de bedste områder at kaste snøren. Området ved Skamlingsbanken byder på et stort dykkercentrum, hvor der er en vanddybde på 80 meter. Foretrækker I at holde jer over vandets overflade, er det også muligt at leje en båd og tage en tur ud på vandet.

Lejer I et sommerhus i Hejlsminde, vil I hurtigt opdage, at her er muligheder for aktiviteter og gode minder for både store og små. Strandende ved Hejlsminde er børnevenlige, da vandet ikke er ret dybt her, og strandene hovedsageligt består af lækkert sand og småsten.Lige ved stranden ved Hejlsminde er der en parkeringsplads og toiletter, og der er faciliteter for handicappede i kørestol.

Ude på bølgen blå er der mulighed for at windsurfe, hvilket mange turister og lokale benytter sig af. Der er fodboldgolf og minigolf og mange gode cykelstier, hvis I har taget jernhesten med på ferie. Sidst men ikke mindst er det ved Hejlsminde muligt at få en tur i vikingeskibet Freja Byrdning. Et sommerhus i Sønderjylland byder på oplevelser for hele familien.

 

Morsomme attraktioner i Sønderjylland

En ferie i Danmark er super for dig der elsker at opleve og lave en masse sjove aktiviteter. I kan blandt andet tage heldagsture til eksempelvis Legoland, Givskud Zoo, Unverse i Als og Hjemsted Oltidspark ved Skærbæk. I Billund ligger den populære forlystelsespark Legoland. Legoland byder på oplevelser og sjov for både børn, unge, voksne og ældre. Fart, spænding og helt nye oplevelser venter bag de store Lego porte. Man bruger snildt en hel dag i parken, der byder på riddere i rustninger, pirater, cowboys og indianere. Der er forlystelser for alle aldre og imponerende, detaljerede udstillinger lavet i Lego.

Helt ekstraordinært tilbyder Givskud Zoo en helt speciel nærkontakt med de vilde dyr fra fem forskellige kontinenter. De fleste af dyrene kender vi fra TV og film, men i Givskud Zoo står man bogstaveligt talt ansigt til ansigt med de smukke dyr. Dette skaber et helt nyt billede af dyrenes størrelse, lyde, lugte og egenskaber. Et billede man næppe kan danne sig foran flimmerkassen. Givskud Zoo åbnede første gang i 1969. Dengang var det en Løvepark og havde i de første år kun løver. I dag er dyrebestanden steget markant. Givskud Zoo huser i dag mere end 120 forskellige dyrearter, så der er nok at se på.
Sidst men ikke mindst, kan man i Givskud Zoo tage på safari. Man kan tage egen bil eller tage en tur med safaribussen rundt i parken og se løber, giraffer, gorillaer, chimpanser og flodheste.

At leje et sommerhus i Danmark betyder ikke blot hygge på terasen og tid med dem, man holder mest af. Hvis I lejer et sommerhus, betyder det frihed og magt det at bestemme præcis hvad, jeres ferie skal indeholde. Der er mulighed for massere af aktiviteter og spændende oplevelser, og de skønne sommerhuse gør det muligt at læne sig tilbage og slappe helt af. I bestemmer helt selv tempoet på jeres ferie og hvordan feriedagene skal bruges.