search

Sommerhus i Rendbjerg

I den sydligste del af Danmark finder du den lille by Rendbjerg. Ud til Flensborg Fjord ligger det lille sommerhusområde, med badebro og en hyggelig lystbådehavn. Et sommerhus i Rendbjerg er perfekt for dig, som trænger til at slappe af og hygge med dine nærmeste i din ferie. På din sommerhustur i Sønderjylland vil du blandt andet kunne gå på opdagelse i interessante fortidsminder. Tager du fra dit sommerhus ved Rendbjerg til den sydlige del af Kobbelskoven, vil du kunne se runddysser og bronzealderhøje. Der vil heller ikke være langt til stranden eller til hyggelige naturruter rundt om Nybøl Nor, som er en tillægs fjord til Flensborg Fjord. Det naturbeskyttede område rummer en smuk flora og er oplagt at gå en tur ved, især hvis du er fuglekender.

 

Shopping og hygge på din sommerhustur i Rendbjerg

Der findes ikke en ferie i Danmark uden lidt shopping eller et besøg i hyggelige gågader med lune cafeer og restauranter. Ikke langt fra Rendbjerg ligger Gråsten og Sønderborg, hvor du kan få fornyet gaderoben eller få en god frokost på en af de skønne restauranter, byerne kan tilbyde. Selvom du er på ferie i Danmark, så ligger dit sommerhus i Rendbjerg ikke langt fra den tyske grænse. Det er en oplagt mulighed for få provianteret til din uge i sommerhuset, hvor den står på hygge og afslapning.

dansommer udlejer sommerhuse med pool og plads til din hund. Det er blot at undersøge dine muligheder i det danske sommerhusområde, du bedst kan lide. Rendbjerg er et oplagt valg for dig som familie eller par, der er sommerhuse i alle former og størrelser. Så leder du efter et sommerhus, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser og nyde din ferie, så lad dansommer hjælpe dig. Book et af dansommers mange sommerhuse i Danmark og du er garanteret god komfort og service.