search

Sommerhus ved Loddenhøj Strand

Vælger du at leje sommerhus ved Loddenhøj Strand, vælger du også at holde ferie i et sommerhus, der ligger i et dejligt naturområde præget af skov og marker, med gamle stråtækte bondegårde og små snoede veje. Området er ideelt til lange vandre- eller cykelture. Den børnevenlige strand ligger ikke langt fra dit sommerhus og er perfekt især i sommermånederne grundet den lave vandstand. I sommeren er der rigeligt at lave ved Loddenhøj Strand. Både sommer og vinter er legepladsen med en tilhørende kiosk åben, så de små kan tumle og hygge sig. Det aktive lokalsamfund arrangerer sjove events, hvor kendte musikere og tryllekunstnere bliver inviteret. Så undersøg hvad der sker på det tidpunkt, du har lejet dit sommerhus i Sønderjylland. Har du arrangeret en ferie i Danmark med vennerne, så fortvivl ikke, der er masser at lave for jer også. Der ligger blandt andet hele to golfbaner, og der er ikke langt til Aabenraa, hvor du kan finde en masse oplevelser, som venter kun på jer.

 

Udflugter og aktiviteter tæt på dit sommerhus ved Lodden Strand

Fra dit sommerhus ved Lodden Strand går en masse stisystemer, der er fede at bevæge sig på enten på cykel eller på gåben. Stierne snor sig igennem det smukke landskab med søer og skove. Så pak fiskestangen og en madpakke, og begiv dig på opdagelse i den danske natur. På din ferie i Danmark er der ikke tid til at kede sig, kør en smule nordpå fra Lodden Strand og du vil komme til et færgeleje med overgang til Barsø. Den lille ø byder dig velkommen til et smukt kuperet landskab med bakker, strandenge og en helt fantastisk sandstrand. Barsø giver dig mulighed for at gå i dybden med den danske naturhistorie og en cykeltur til øens højeste punkt vil give dig en hel fænomenal udsigt over hele øen. Så bevæg dig igennem Barsøs funklende natur og underhold dig med fiskeri, badning eller bare en god bog.

dansommer tilbyder sommerhuse i hele Danmark og er perfekt til en forlænget weekend eller miniferier. I de små byer i Sønderjylland arbejder lokalsamfundet hårdt på at arrangere events og aktiviteter for hele familien. Tag blandt andet til Løjt Kirkeby, som afholder fastelavn eller tag til revy med spisning. Det er også i denne hyggelige sønderjyske by, at du finder de nærmeste indkøbsmuligheder fra dit sommerhus ved Lodden Strand.

dansommer udlejer sommerhuse i Danmark med pool og/eller med plads til din hund. Du er garanteret god komfort og service i alle sommerhusene. Så book din ferie i Sønderjylland nu og start planlægningen af din ferie allerede i dag.