search

Sommerhus i Aalbæk

Ålbæk ligger på den milde østkyst få km syd for Skagen og har en fin, børnevenlig sandstrand, hvor klitterne giver en ren vestkyst-fornemmelse. Overalt I dette område ligger de fleste sommerhuse i god læ mellem træer. Langs kysten ligger der mindre bebyggelser med sommerhuse i alle kategorier. Uanset hvilken type sommerhus i Nordjylland du søger, kan du finde dit drømme-sommerhus her.

Østkystens største by Frederikshavn er en attraktiv handelsby med mange spændende specialforretninger, caféer og restauranter, der om sommeren er med til at give byen et næsten sydlandsk præg. Også de øvrige hyggelige småbyer langs kysten er et besøg værd. Afstandene er beskedne, Skagen og de øvrige attraktioner ligger ikke langt fra jeres sommerhus i Aalbæk.

 
Du er altid velkommen til at kontakte dansommer sommerhusudlejnings salgsafdeling, hvis du trænger hjælp til at finde det helt perfekte sommerhus i Danmark til din familie. Vi har mange års erfaring med sommerhusudlejning, og har lokale kontorer rundt i hele landet, hvor der altid er gode råd til den næste sommerhustur.