search

Sommerhus i Løkken

Sommerhusudlejning i Løkken er lykken, hvis I elsker de klassiske kystbyer, hvor havet er lige om hjørnet, hvor stemningen er hyggelig og hvor både store og små oplevelser står i kø. At leje sommerhus i Løkken har længe været mål for mange feriegæster, som kommer for at nyde det gamle fiskerlejes herligheder og området omkring.

Lej sommerhus i Løkken ved den brede strand og de hvide badehuse

Leje af sommerhus i Løkken

Løkken by er i dag blevet centrum i et stort område med sommerhuse, der strækker sig milevidt, både nord og syd for byen. De ældste sommerhusområder ligger umiddelbart syd for byen, hvor også den brede sandstrand tiltrækker mange dagsturister.

I Løkkens sommerhusområde kan I leje de helt, klassiske sommerhus med masser af hygge og charme. I finder også et stort udvalg af de mere moderne feriehuse i Løkken, hvor der også er blevet plads til ekstra ferie-luksus i form af f.eks. en indendørs pool eller et lækkert udendørs spabad.

Har I planer om en tur i sommerhus i Løkken med alle vennerne eller flere generationer, så er der mange af de store somemrhuse, hvor alle kan få en plads. Sidst, men bestemt ikke mindst, så er der masser af gode ferieboliger i Løkken, hvor I må have jeres kæledyr med.

Ferie i Løkken med Vesterhavs-stemning  

Hvorfor ikke prøve Løkken? Løkken er et de mest besøgte badebyer langs Vestkysten og et meget populært sted at tage leje sommerhus i Danmark. Dette er ikke underligt, da stranden ved Løkken er en af Danmarks bedste og smukkeste med sine flotte klitter i baggrunden og de ikoniske hvide badehuse. 

Hvis I lejer et sommerhus i Løkken, er I sikrede et optimalt udgangspunkt for at opleve den nordjyske vestkyst fra sin bedste side. Nogle steder er sandstranden op til 200 meter bred og fortsætter så langt øjet rækker. Stranden er altid et stort trækplaster og her sker mange ting i løbet af året. Til Pinse kan I f.eks. deltage i den årlige Blokhus-Løkken Wind Festival. 

På stranden mellem Løkken og Blokhus, må man gerne kører i bil. Det er en oplevelse, som I bør prøve, når I vælger sommerhusudlejning i Løkken. I sommersæsonen kan I også tage strandturen som passager i et af de køretøjer, som flere gange dagligt kører frem og tilbage mellem de to badebyer.  

Et sommerhus i Løkken er gode udgangspunkter for en fantastisk ferie i Nordjylland. Uanset om jeres sommerhus ligger i 1. eller 7. klitrække, kan i sagtens nå både byen og de brede, smukke strande til fods. Det er blot med at sætte kryds i kalenderen og begynde at planlægge en herlig ferie.

Dyrk vandsport fra et sommerhus i Løkken

Oplevelser til jeres ophold i et sommerhus i Løkken 

Løkken har en hyggelig gågade og mange butikker, hvor I kan få stillet jeres shoppinglyst. I kan slentre en tur gennem byens gamle gader, og i centrum finder I et stort torv omgivet af cafeer og restauranter. Løkken huser også flere bunkere fra Anden Verdenskrig samt mange gallerier og specialbutikker, hvor man eksempelvis kan købe souvenirs, til minde om jeres ferie i Løkken. Løkken har også et aktivt natteliv, hvor de unge fra byen og området kommer til om aftenen og hygger sig – især om sommeren

Langs hele nordvestkysten lige fra Hirtshals i nord til Rødhus i syd finder man den smukke, danske natur. Der er højt til himmelen, frisk havluft og brede strande med massere af albuerum. Der er et hav af muligheder for spændende aktiviteter hele året rundt. Alt lige fra kunst, kultur, sport og friluftsliv. Det specielle landskab sætter prikken over i'et med sine stejle skrænter og klitter.

I kan også vælge at kaste jer ud i aktiviteter, hvor pulsen kommer lidt mere op. I området omkring Løkken kan I dyrke golfspillets glæder og naturligvis bruge det store Vesterhav som legeplads på vandski eller surfbrættet. 

Hvis I lejer et sommerhus i Løkken, er I placeret tæt på den populære forlystelsespark Fårup Sommerland. Her bruger man snildt en hel dag på at udforske, lege, hygge og prøve de sjove aktiviteter. Uanset hvor stor eller lille man er, er man garanteret en herlig dag fuld med sjov og spas i Fårup Sommerland. I Actionland er der massere af action, fart og spænding. I Aquaparken er der massere af sjov at finde for vandhunde og listen fortsætter.