search

Sommerhus i Løkken

Den hyggelige badeby Løkken var tidligere et fiskerleje med regelmæssig skudetrafik til bl.a. Norge. Nu er byen centrum i et stort område med sommerhuse, der strækker sig milevidt mod nord og syd. De ældste sommerhusområder ligger umiddelbart syd for byen, hvor også den brede sandstrand tiltrækker mange dagsturister. På stranden kan man køre med bil helt til Blokhus. En rigtig sjov oplevelse, som I bør prøve, når I lejer sommerhus i Løkken.

Ferie i Løkken i et privat sommerhus 

Hvorfor ikke prøve Løkken? Løkken er et de mest besøgte badebyer langs Vestkysten og et meget populært sted at tage leje sommerhus i Danmark. Dette er ikke underligt, da stranden ved Løkken er en af Danmarks bedste og smukkeste med sine flotte klitter i baggrunden. Også her er det tilladt at køre bil på stranden, og bliver I trætte af Løkken, kan i køre hele vejen til Blokhus på stranden. Man kan også cykle på stranden eller gå frem og tilbage og lede efter rav. Som vidner til den gamle, danske badekultur, står der 500 gamle badehuse.

Løkken er en hel del større end Blokhus og har en hyggelig gågade og mange butikker, hvor man kan få stillet sin shoppinglyst. I kan slentre en tur gennem byens gamle gader, og i centrum finder I et stort torv omgivet af cafeer og restauranter. Løkken huser også flere bunkere fra Anden Verdenskrig og mange gallerier og specialbutikker, hvor man eksempelvis kan købe souvenirs. Løkken har også et aktivt natteliv, hvor de unge fra byen og området kommer til om aftenen og hygger sig – især om sommeren.

Hvis I lejer et sommerhus i Løkken, er I sikrede et optimalt udgangspunkt for at opleve den nordjyske vestkyst fra sin bedste side. Nogle steder er sandstranden op til 200 meter bred og fortsætter så langt øjet rækker. Stranden er altid et stort trækplaster og her sker mange ting i løbet af året. Til Pinse kan I f.eks. deltage i den årlige Blokhus-Løkken Wind Festival. 

Sommerhus i Løkken er gode udgangspunkter for en fantastisk ferie i Nordjylland. Uanset om jeres sommerhus ligger i 1. eller 7. klitrække, kan i sagtens nå både byen og de brede, smukke strande til fods. Det er blot med at sætte kryds i kalenderen og begynde at planlægge en herlig ferie.

Naturen omkring sommerhuset i Løkken

Langs hele nordvestkysten lige fra Hirtshals i nord til Rødhus i syd finder man den smukke, danske natur. Der er højt til himmelen, frisk havluft og brede strande med massere af albuerum. Der er et hav af muligheder for spændende aktiviteter hele året rundt. Alt lige fra kunst, kultur, sport og friluftsliv. Det specielle landskab sætter prikken over i'et med sine stejle skrænter og klitter.

Badebyen Løkken lokker ikke kun danske turister. Den skønne atmosfære er med til at gøre dagen god, men man kan udforske de mange aktivitetsmuligheder såsom golf, vandski, surfing og sejlads.
Lidt længere mod Syd ligger Blokhus med sit store aktivitetscenter for hele familien.

Oplevelser i Blokhus tæt på Løkken 

Blokhus er en meget speciel by, da den er et mix af et gammelt fiskerleje og en mere moderne ferieby. Uanset om I har et sommerhus i Løkken, eller et andet sted, er Blokhus bestemt et besøg værd. På stranden ved Blokhus er både biler og cykler tilladt, så det er nemt at komme til. Det er faktisk muligt at køre lige fra Blokhus til Løkken på stranden. Sommerhusene i Blokhus er placeret i et smukt landskab og en fantastisk omkringliggende natur med sov, hav, klitter og heder. Her er det muligt at udforske det hele på jernhesten – eller en rigtig hest!

Hvis I lejer et sommerhus i Løkken, er I placeret tæt på den populære vandpark Fårup Sommerland. Her bruger man snildt en hel dag på at udforske, lege, hygge og prøve de sjove aktiviteter. Uanset hvor stor eller lille man er, er man garanteret en herlig dag fuld med sjov og spas i Fårup Sommerland. I Actionland er der massere af action, fart og spænding. I Aquaparken er der massere af sjov at finde for vandhunde og listen fortsætter.