search

Sommerhus i Lønstrup

Leder I efter et sommerhus i Nordjylland er Lønstrup et godt udgangspunkt. Dette er blandt nogle af de mest populære feriedestinationer, når vi danskere skal holde ferie i et sommerhus i Danmark. Lønstrup er en ferieperle ved Vesterhavet, der har formået at bevare en særlig autentisitet og sin oprindelige charme. På begge sider af Lønstrup er der spredt bebyggelse med sommerhuse, både lidt ældre sommerhuse og også helt nybyggede sommerhuse, omgivet af den smukke men også lidt barske natur. Her venter der ubegrænsede fornøjelser for store og små. Helt speciel er det at overvære en solnedgang over Vesterhavet fra den imponerende Rubjerg Knude, et minde for livet!

Alene det faktum at dagene her er længere end i det øvrige Danmark er med til at sikre uforglemmelige feriedage. En naturlig følge af de lange sommerdage er at der statistisk er flere solskinstimer her end nogen anden del af vort kongerige! Men det er blot en af grundene til at vælge en ferie i et sommerhus i Nordjylland.

Badestrande og historie nær jeres sommerhus i Lønstrup 

Det er ingen hemmelighed, at de herlige badestrande ved Lønstrup er en stor attraktion for mange, når de skal vælge sommerhus. Men Lønstrup er ikke kun badestrande. Der er nemlig mange, spændende historiske attraktioner i Lønstrup og omegn. Mårup Kirke er en af disse. Kirken blev bygget tilbage i 1200-tallet, hvor der kun var et par kilometer ud til kysten. I dag ser det helt anderledes ud, når man besøger kirken. Kysten er langsomt blevet spist af havets barske strømme, og kirken ligger kun få meter fra kanten af skrænten, og meget af kirkegården er forsvundet. I 2015 valgte man derfor at fjerne resten af kirken. Man finder dog stadig informationer om kirken ikke at forglemme den flotte udsigt ud over havet og området. Det er dels meget fascinerende at være vidne til naturens kræfter og samtidig også ret skræmmende.

Lønstrup er også kendt så Kunstens By på grund af de mange glaspustere, smykke- og billedkunstnere, keramikere og gallerier man kan finde langs strandvejen. Disse kan ikke findes på samme måde andre steder, hvilket gør området specielt. Man kan være heldig at blive inviteret indenfor for at få et kig på det kunstneriske prægede hjem. 

Stranden i Lønstrup er blandt de bedste i Danmark. Med massere af albuerum og lækkert badevand kan man sagtens nyde flere dage på langs i solen.

Der er mange skønne sommerhuse i Danmark, der er oplagte valg til badeferier, men Lønstrup er heldigt placeret lige ved de smukkeste badesteder. Som perler på en snor strækker de smukke, lange strande sig nærmest så langt øjet rækker. På stranden er der mange, der surfer og flyver med drager.

Underholdning for jele familien 

I Lønstrup kan man sagtens føle sig underholdt. I kan blandt andet kigge med fra sidelinjen, når de lokale fiskere trækker deres både op på stranden, fulde af dagens fangst. Slapper man bedst af med en fiskestang i hånden, kan man selv prøve lykken og kaste snøren i vandet. I kan også tage en tur og opleve Løkken, som er en større by syd for Lønstrup. 

Hvis I har et sommerhus i Lønstrup, er I ikke langt fra Fårup Sommerland, hvor hele familien kan have en sjov dag med de over 60 forskellige forlystelser. I kan også tage en tur til Nordsøen Oceanarium, som er Nordeuropas største akvarium, hvor I med garanti vil få en på opleveren og en masse ny viden.

Faarup Sommerland 

Her bruger man snildt en hel dag på at udforske, lege, hygge og prøve de sjove aktiviteter. Uanset hvor stor eller lille man er, er man garanteret en herlig dag fuld med sjov og spas i Fårup Sommerland. I Actionland er der massere af action, fart og spænding. I Aquaparken er der massere af sjov at finde for vandhunde og listen fortsætter.

Nordsøen Oceanarium

I Nordsøen Oceanarium kan man opleve stort set alle Nordsøens fiskearter, pattedyr og meget, meget mere. Her finder I både sæler, blæksprutter, hajer og mange andre fiskarter og pattedyr, som man kan finde i Nordsøen. Der er shows og muligheder for at lære en masse nye, spændende ting om dyrene og deres habitat. Alle disse oplevelser venter i Hirtshals som ikke ligger langt fra jeres sommerhus i Lønstrup.

Sommerhus i Nordjylland

Når I har lejet et sommerhus i Lønstrup hos dansommer, har I en fantastisk base for at udforske resten af Nordjylland. Andre byer som også er et besøg værd er blandt andet Blokhus, Løkken og Bratten. Lønstrup har dog formået at opretholde sin oprindelige charme som en fantastisk, dansk ferieby. Det er bare med at hive kalenderen frem og vælge et sommerhus i Lønstrup og opleve det bedste ved en ferie i Nordjylland