search

Sommerhus i Vorupør

Det lille, oprindelige fiskerleje, er i dag et rigtig badeparadis med en afslappet atmosfære og den helt rette feriestemning. Når I lejer sommerhus i Vorupør, kan I opleve himmel og hav lige uden for døren. Den smukke strandpromenade indbyder til hyggelige slentreture, og på den store strandterrasse kan I slappe af med en god middag fra de lokale restauranter, eller nyde solnedgangen med en is eller et glas koldt hvidvin. I det gamle fiskerlejes små gader, ligger der sjove butikker og hyggelige spisesteder.

På stranden trækker fiskernes deres fiskerbåde op på stranden, som de har gjort det i århundreder. I kan købe friskfangede fisk direkte fra bådende. Vorupør ligger i udkanten af Nationalpark Thy og byder derfor på enestående naturoplevelser og masser af aktiviteter under åben himmel.

Lej sommerhus nær stranden i Vorupør

Den 4 kilometer lange sandstrand er helt sikkert det største trækplaster i Vorupør. Ved læmolen har man etableret et strandbad, så alle kan bade uden strøm og bølger. Langs stranden finder I masser af klitter og gryder, hvor I kan være helt for jer selv og finde læ. Stranden er desuden hjemsted for de lokale fiskere og det er en spændende oplevelse for både store og små, at se dem trække deres fiskerbåde op på land. Vindforholdende på stranden gør til et yndet sted for windsurfere. 

Hvad kan I se og opleve i Vorupør?

Alle sommerhuse i Vorupør ligger tæt på havet og stranden, så slentreture langs vandet, badeture og solbadning er oplagte feriefornøjelser. Det charmerende fiskerleje giver også rig mulighed for hyggelige stunder på et af de lokale spisesteder og shopping i de sjove specialbutikker. Vorupør har desuden sit helt eget museum, hvor I kan opleve byens historie og befolkningens kamp for at overleve på havet. I kan også besøge Nordsøakvariet og udforske livet under havets overflade. Her findes masser af sjove aktiviteter for store og små, bl.a. et ”røre” bassin med krabber, pighvar og små hajer. Hvis I er vilde med vikinger, bør I lægge vejen forbi Tømmerby Vikingegravplads.

Lej sommerhus i Vorupør til en aktiv ferie

Den enestående natur omkring Vorupør byder på et hav af aktiviteter under åben himmel. Prøv kræfter med windsurfing, eller tag på vandre- eller cykeltur i den enestående natur i Nationalpark Thy. Der findes også både tennisbaner og golfbaner tæt på Vorupør. Eller hvad med en guidet ridetur langs stranden, mens solen går ned? For lystfiskere findes der masser af gode fiskepladser langs havet, på molen og i områdets ”put and tak” søer. I kan også tage på tur med en lokal fiskekutter på det åbne hav. Et sommerhus i Nordjylland er bestemt oplagt for naturelskere, som sætter pris på ture ud i det blå. 

Udflugtsmål nær jeres sommerhus i Vorupør 

I det nærtliggende fiskerleje Klitmøller, kan I opleve ”Cold Hawaii”, hvor surfere fra hele verden boltrer sig. Børnefamilier kan få en vidunderlig dag i Fårup Sommerland med garanti for masser af sjove oplevelser og sug i maven. Når I lejer sommerhus i Vorupør hos dansommer, får I rabat på entreen til bl.a. Fårup Sommerland. Vil I opleve mere af verden under havets overflade? Så tag forbi Nordsøen Oceanarium og udforsk de mange spændende fisk. Ved Løkken ligger Børglum Kloster, hvor I kan gense kulisserne fra julekalenderen ”Ludvig og Julemanden”. Vorupør ligger ikke længere fra Skagen, end at I kan arrangere en dagstur til Danmarks nordligste by. Her kan I trave en tur på Grenen, nyde en frokost på Brøndums Hotel eller på havnen, og opleve alle de kendte malerier på Skagen Museum.

Hvorfor vælge et sommerhus i Vorupør?

Lys, luft og hav er for alle. En sommerhusferie i Vorupør giver plads til nære stunder i pagt med naturen – hele året. Udenfor højsæsonen kan I trave skønne ture langs stranden, tænde op i brændeovnen og hygge jer med spil og varme drikke. Har I hund? Så vælg et sommerhus med kæledyr tilladt. Det koster ikke ekstra og jeres hund vil elske alle de nye, spændende dufte. I et sommerhus er hyggen i højsædet – uanset hvor I vælger sommerhusudlejning i Danmark via dansommer