search

Sommerhus i Blokhus

Hvis du vælger et sommerhus i Blokhus, på den fantastiske kyststrækning ved, så har du sikret dig det optimale udgangspunkt for at opleve Nordjylland fra sin bedste side. Sandstranden er op til 200 m bred og synes at strække sig uendeligt til begge sider. Bag den flotte klitrække ligger der hyggelige bebyggelser med sommerhuse, afbrudt af fri natur med klitenge, krat, småskove. Ikke uden grund er Blokhus et af de mest elskede områder for sommerhusudlejning i Danmark

Sommerhusudlejning i Blokhus

På Nordjyllands vestkyst ligger to af Danmarks mest velkendte badebyer – Nemlig Blokhus og Løkken. Især om sommeren emmer byerne af god stemning og turister der valfarter hertil hvert år. Her er mange muligheder for hyggelige dage både på stranden, markeder  byen, specialbutikker, hyggelige gågader, cafeer, restauranter og mulighed for et spændende natteliv.

Sommerhusene i både Blokhus og Løkken er gode udgangspunkter for en fantastisk ferie i Nordjylland. Uanset om jeres sommerhus ligger i 1. eller 7. klitrækker, kan i sagtens nå både byen og de brede, smukke strande til fods. Det er blot med at sætte kryds i kalenderen og begynde at planlægge en herlig ferie.

Hvis du vælger et sommerhus på denne fantastiske kyststrækning ved Blokhus, så har du sikret dig det optimale udgangspunkt for at opleve Vestkysten fra sin bedste side. Sandstranden er op til 200 m bred og synes at strække sig uendeligt til begge sider. Bag den flotte klitrække ligger der hyggelige bebyggelser med sommerhuse, afbrudt af fri natur med klitenge, krat, småskove

dansommer tilbyder en lang række af attraktive sommerhuse ved Blokhus. Med et sommerhus som base kan man nyde godt af stranden, der må siges at være blandt Danmarks allerfineste badestrande. Og det er statistisk bevist, at her skinner solen mere end i resten af Danmark. dansommer er den rigtige partner for sommerhusudlejning til dig og din familie. Hos dansommer kan du leje store sommerhuse, sommerhuse tæt på stranden og sommerhuse med egen pool. Lej et sommerhus hos dansommer vi har helt sikkert et sommerhus, der passer præcis til jer.

Naturen ved jeres sommerhus i Blokhus

Langs hele nordvestkysten lige fra Hirtshals i nord til Rødhus i syd finder man den smukke, danske natur. Der er højt til himmelen, frisk havluft og brede strande med massere af albuerum. Der er et hav af muligheder for spændende aktiviteter hele året rundt. Alt lige fra kunst, kultur, sport og friluftsliv. Det specielle landskab sætter prikken over i'et med sine stejle skrænter og klitter.

Badebyen Løkken lokker ikke kun danske turister. Den skønne atmosfære er med til at gøre dagen god, men man kan udforske de mange aktivitetsmuligheder såsom golf, vandski, surfing og sejlads.
Lidt længere mod Syd ligger Blokhus med sit store aktivitetscenter for hele familien.

Oplevelser i Blokhus

Blokhus er en meget speciel by, da den er et mix af et gammelt fiskerleje og en mere moderne ferieby. Uanset om I har et sommerhus i Blokhus, eller et andet sted, er Blokhus bestemt et besøg værd. På stranden ved Blokhus er både biler og cykler tilladt, så det er nemt at komme til. Det er faktisk muligt at køre lige fra Blokhus til Løkken på stranden. Sommerhusene i Blokhus er placeret i et smukt landskab og en fantastisk omkringliggende natur med sov, hav, klitter og heder. Her er det muligt at udforske det hele på jernhesten – eller en rigtig hest! Der er også altid mange spændende events, særligt i foråret og om sommeren, som I kan tage del i, mens I er på ferie i Blokhus. TIl Pinse kan I f.eks. kigge forbi stranden og se et væld af farvestrålende drager, som fylder himlen, når den årlige Blokhus-Løkken Wind Festival finder sted. 

Fårup Sommerland

Hvis I lejer et sommerhus i Blokhus, er I placeret tæt på den populære forlystelsespark Fårup Sommerland. Her bruger man snildt en hel dag på at udforske, lege, hygge og prøve de sjove aktiviteter. Uanset hvor stor eller lille man er, er man garanteret en herlig dag fuld med sjov og spas i Fårup Sommerland. I Actionland er der massere af action, fart og spænding. I Aquaparken er der massere af sjov at finde for vandhunde og listen fortsætter.

Løkken

Hvorfor ikke prøve Løkken? Løkken er et af Danmarks mest besøgte badebyer langs Vestkysten. Dette er ikke underligt, da stranden ved Løkken er en af Danmarks bedste og smukkeste med sine flotte klitter i baggrunden. Også her er det tilladt at køre bil på stranden, og bliver I trætte af Løkken, kan i køre hele vejen til Blokhus på stranden. Man kan også cykle på stranden eller gå frem og tilbage og lede efter rav. Som vidner til den gamle, danske badekultur, står der 500 gamle badehuse.

Løkken er en hel del større end Blokhus og har en hyggelig gågade og mange butikker, hvor man kan få stillet sin shoppinglyst. I kan slentre en tur gennem byens gamle gader, og i centrum finder I et stort torv omgivet af cafeer og restauranter. Løkken huser også flere bunkere fra Anden Verdenskrig og mange gallerier og specialbutikker, hvor man eksempelvis kan købe souvenirs. Løkken har også et aktivt natteliv, hvor de unge fra byen og området kommer til om aftenen og hygger sig – især om sommeren.

Hvis I lejer et sommerhus i Blokhus eller Løkken, er I sikrede et optimalt udgangspunkt for at opleve den jyske vestkyst fra sin bedste side. Nogle steder er sandstranden op til 200 meter bred og fortsætter så langt øjet rækker - den perfekte kyststrækning til jeres et skønt ophold i et sommerhus i Nordjylland.