search

Sommerhus ved Slettestrand

Hvis du vælger et sommerhus i det fantastiske naturområde Slettestrand, så har du sikret dig det optimale udgangspunkt for at opleve Vestkystens og Nordjyllands natur fra sin bedste side. Sandstranden er en fin og bred sandstrand synes at strække sig uendeligt til begge sider. Bag klitrækken ligger der hyggelige bebyggelser med spredte sommerhuse, afbrudt af fri og fredet natur med klitenge, krat, store plantager og åbne marker.

Lej sommerhus i Slettestrand hele året 


Uanset årstiden vil et sommerhus i Slettestrand danne base for uforglemmelige feriedage. Om sommeren lokker de perfekte sandstrande til uendeligt badeliv, i køligere årstider inviterer den mægtige natur til forfriskende vandreture i skov, klit og langs strand. En særlig oplevelse er Fosdalen, en tunneldal med en nærmest subtropisk bevoksning. De mange sommerhus i Nordjylland kan nemt bruges hele året. 


dansommer sommerhusudlejning tilbyder en lang række af attraktive sommerhuse i Slettestrand. Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse i Danmark, og vor salgsafdeling er klar til at vejlede jer om valg af det helt rigtige sommerhus for jer. Vi kan allerede nu ønske jer en rigtig afslappende Vesterhavs-ferie i jeres sommerhus i Slettestrand.