search

Sommerhus ved Lild Strand

Nordjylland er et meget populært område for, når vi danskere skal holde ferie i eget land. Og det er ikke underligt med den smukke natur og de mangle oplevelser, der er at hente i Nordjylland.

Lild Strand er et sommerhusområde, der ligger lige mellem Jammerbugten og Vigsø Bugt ud til en af de fantastiske badestrande langs Vestkysten. Fiskerlejet er et af de få steder hvor fiskekutterne stadig trækkes op på stranden, og ofte kan man købe absolut friskfanget fisk 'over rælingen'. Omkring fiskerlejet ligger der en spredt bebyggelse med sommerhuse, dels adskillige traditionelle sommerhus, dels store luksus-sommerhuse med f.eks. swimmingpool og anden komfort. For naturelskere er Lild Strand et rent Paradis! Lild ligger mellem to enestående naturområder: Mod øst Løgstør Bredning, Vejlerne og Bulbjerg, og mod vest ligger Lild Strandkær, og Lild Klitplantage, der strækker sig langs kysten bag klitterne med både lyng, hedemose, enge, nåletræer, løvtræer, små søer med rørskov. Længere vestpå ligger den godt 24.000 ha store Nationalpark Thy.

Udflugtsmuligheder nær jeres sommerhus ved Lild Strand

Lild Strand er kendt for sin idyl, der hvert år tiltrækker mange turister, der trænger til en pause fra hverdagens stress og jag. Dog ligger Lild Strand ikke langt fra Vestkystens mange hyggelige fiskeri- og surfbyer såsom Klitmøller.

Er man mere til natur, er Lild Strand bestemt også et godt udgangspunkt for en god ferie. Lild Strand ligger nemlig midt imellem nogle af Jyllands smukkeste naturreservater. Kun 5 kilometer mod Øst fra Lild Strand finder man Bulbjerg, som er en fredet 47 meter høj kalkstensknude. Her ses mange, sjældne fugle, der yngler. Man kan også tage et smut forbi Bunkermuseet ved Bulbjerg, der har åbent i dagstimerne.

Lige bag Lild Strand ligger Nordeuropas største fuglereservat Vejlerne. Dette er ligeledes en oplagt destination, der byder på vandre- eller cykelture i området.

Hvis I rejser som børnefamilie, er der mange muligheder for spændende og anderledes udflugter. Jeres sommerhus I Nordjylland ligger nemlig ikke langt fra Nordsøen Oceanarium, hvor man har mulighed for at observere bunden af havet og alle mulige slags fisk. Nordsøen Oceanarium indbyder til en sjov og lærerig dag. Jeres sommerhus i Lild Strand er heller ikke langt fra Fårup Sommerland, som er et stensikkert hit med ungerne.

Gode oplevelser for børn og barnelige sjæle nær Lild Strand

Hvis I lejer et dansommer sommerhus i Lild Strand, er I placeret tæt på den populære forlystelsespark Fårup Sommerland. Her bruger man snildt en hel dag på at udforske, lege, hygge og prøve de sjove aktiviteter. Uanset hvor stor eller lille man er, er man garanteret en herlig dag fuld med sjov og spas i Fårup Sommerland. I Actionland er der massere af action, fart og spænding. I Aquaparken er der massere af sjov at finde for vandhunde og listen fortsætter.

I Nordsøen Oceanarium kan man opleve stort set alle Nordsøens fiskearter, pattedyr og meget, meget mere. Her finder I både sæler, blæksprutter, hajer og mange andre fiskarter og pattedyr, som man kan finde i Nordsøen. Der er shows og muligheder for at lære en masse nye, spændende ting om dyrene og deres habitat. Alle disse oplevelser venter i Hirtshals.

Aalborg Zoo huser nogle meget eksotiske og enkelte truede dyrearter, hvilket gør Aalborg Zoo til en fantastisk oplevelse. Aalborg Zoo har cirka 138 forskellige arter som cirka svarer til 1.300 forskellige, søde dyr fra hele verden – samlet på et sted! I kan møde elefanter, løver, aber, bjørne, leoparder, tigre og meget, meget mere. Hvis I tør, ligger der i Aalborg Zoo også et slangehus, hvor man kan møde (og høre) kryb og kravl fra hele verden.

Oplevelser i naturen ved jeres sommerhus i Lild Strand

Til de der blot ønsker at komme væk fra hver stress og jag, er Lild Stand helt perfekt. Naturen omkring Lild Strand er fuld af idyl og vildt dyreliv. Der er massere af hede, klitlandskab, søer og skove, der kan udforskes i eget tempo. Der er nemlig 7 anlagte vandrestier i området, som vil bringe jer omrking det hele.

Når det danske vejr tillader det, er det skønt at kunne slappe af ved vandet, bade og lege i sandet. Her byder Lild Strand også til en fantastisk dag. Stranden er cirka 30 kilometer lang og er godt skærmet af klitterne. Badevandet er klart og lækkert og byder ind til en tur i bølgen blå.

Sommerhus i Lild Strand

Der er lidt til enhver smag ved Lild Strand. I kan selv vælge om I vil bo i anden klitrække eller med skoven som nabo. I Lild Strand er der alt fra gammeldags, klassiske sommerhuse og mere moderne, luksuriøse sommerhuse med eksempelvis indendørs swimmingpool. Velkommen til Lild Strand for en fantastisk ferie i et sommerhus i Nordjylland