search

Sommerhus i Tranum

Hvis du vælger et sommerhus i Tranum i det fantastiske naturområde, så har du sikret dig det optimale udgangspunkt for at opleve Vestkysten fra sin bedste side. Sandstranden er op til 200 m bred og synes at strække sig uendeligt til begge sider. Bag den flotte klitrække ligger der hyggelige bebyggelser med sommerhuse, afbrudt af fri natur med klitenge, krat, store plantager og åbne marker.


Uanset årstiden vil et sommerhus i Tranum danne base for uforglemmelige feriedage. Om sommeren lokker de perfekte sandstrande til uendeligt badeliv, i køligere årstider inviterer den mægtige natur til forfriskende vandreture i skov, klit og langs strand. På en eventuel gråvejrsdag lokker Løkken, Blokhus og Aalborg til en ose- og shoppingtur.


dansommer sommerhusudlejning tilbyder en lang række af attraktive sommerhuse i Tranum. Med et sommerhus som base kan man nyde godt af stranden, der må siges at være blandt Danmarks allerfineste badestrande. Og det er statistisk bevist, at her skinner solen mere end over de øvrige sommerhuse i Danmark. Rigtig god ferie i Tranum.

Find og lej det perfekte sommerhus i Nordjylland hos os.